Πα. Μάι 17th, 2024

Εικόνες ντροπής στου Ζωγράφου: Σέρνουν φέρετρο με νεκρό στα χιόνια (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Ζωγράφου και συγκεκριμένα στην οδό Πλαστήρα. Τρεις άνθρωποι σέρνουν φέρετρο με νεκρό άνθρωπο στα χιόνια, καθώς ο δρόμος δεν είχε καθαριστεί και μετετράπη σε ένα απέραντο παγοδρόμιο, λόγω της κακοκαιρίας.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο Facebook από την ομάδα “Μένουμε Ζωγράφου”, προκαλώντας οργή και αποτροπιασμό

Αναγνώστης της σελίδας μας, παραθέτει την άποψη του για το τραγικό συμβάν:

”Σίγουρα δεν είμαι πολιτικός, σίγουρα δεν είμαι υπουργός πολιτικής προστασίας και σίγουρα δεν έχω καμία σχέση με αυτή την υπηρεσία.

Είμαι όμως ένας Έλληνας πολίτης φορολογούμενος, που μέχρι μια ηλικία δήλωνα περήφανος για αυτό. Μεγαλώνοντας δεν άλλαξε, μα κατάλαβα πως ζούμε σε μια κοινωνία όπου δεν “φτιάχνει ιστορία”, πάρα ξέρει όποτε θίγεται το “εγώ” της να επικαλείται τους προγόνους της κλπ.

Μα για δες συνάνθρωπε! Δες γύρω σου!

Πιστεύεις πως θα ήταν περήφανος κάποιος από τους προγόνους μας αν έβλεπε το 2022,  που κάποιες χώρες ετοιμάζουν αποικίες στο διάστημα, με την εικόνα αυτή της χώρας μετά από ΜΙΑ μόνο μέρα χιονόπτωσης;

Τραγικότητα! 

Οι άνθρωποι ήθελαν να θάψουν με αξιοπρέπεια τον συγγενή τους. Οι άνθρωποι ήθελαν να φτάσουν με ασφάλεια σπίτι τους.Οι άνθρωποι ήθελαν να μην καούν τα σπίτια τους και οι ίδιοι. Οι άνθρωποι ήθελαν να μην πλημμυρίσουν στην πρώτη νεροποντή.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ας τιμήσουμε την καταγωγή μας με πρώτους τους πολιτικούς μας και ας φανούμε αντάξιοι των προγόνων μας “φτιάχνοντας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ιστορία”.