Κυ. Μάι 12th, 2024

Ειρήνη Θ. Καραθανάση: Ανοικτή Επιστολή

Κοινοποίηση ειδήσεων

Από την παιδική μου ηλικία μέχρι σήμερα έμαθα να αγωνίζομαι, να θέτω στόχους και να τους πετυχαίνω. Μέσα από την επιστήμη και την διαρκή αναζήτηση της γνώσης προσπάθησα και προσπαθώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος.
Πάντοτε συμμετείχα σε θεσμούς και υπηρέτησα αρχές και αξίες με αποκλειστικό σκοπό να συνδράμω στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου σε κάθε αγώνα για ένα καλύτερο αύριο μέσω της συνδικαλιστικής μου δράσης στο Πανεπιστήμιο αλλά και στον μετέπειτα εργασιακό μου χώρο (Εθνική Τράπεζα).
Τα δέκα περίπου χρόνια που υπηρέτησα ως Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Κορίνθου ήταν μια μεγάλη πρόκληση και συνάμα ευκαιρία για μένα να σταθώ δίπλα στον κάθε εντολέα μου και ειδικά τους αδύναμους, που μου εμπιστεύθηκαν τις υποθέσεις τους και να τους εκπροσωπήσω με μαχητικότητα αλλά πάντα με ήθος και αξιοπρέπεια.
Για όλους τους προαναφερόμενους λόγους αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Πορεία Ευθύνης» και είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Τενέας του Δήμου Κορινθίων. 
Δηλώνω λοιπόν παρούσα και στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο οποίος είναι κατεξοχήν χώρος προσφοράς και συμμετοχικής δημοκρατίας. 
Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συγχωριανών μου του Χιλιομοδίου, όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα, των συνδημοτών μου της Δημοτικής Ενότητας Τενέας καθώς και όλων των Κορινθίων.
Ζητώ με την ψήφο σας να μου δώσετε την δυνατότητα να συνεχίσω να διαγράφω την δική μου «πορεία ευθύνης» στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 
Εύχομαι σε όλους τους συνυποψηφίους μου, όλων των παρατάξεων καλό αγώνα.

Με τιμή,
Ειρήνη Θ. Καραθανάση