Κυ. Απρ 28th, 2024

Εν αναμονή του διαγγέλματος Μητσοτάκη για νέα μέτρα – Προς «λουκέτο» στην εστίαση

Κοινοποίηση ειδήσεων

Νέα μέτρα ανακοινώνει ο πρωθυπουργός σήμερα, στις 10:00, για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, την ώρα που τα κρούσματα κάνουν το ένα «μαύρο» ρεκόρ μετά το άλλο.  ©

Το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν προγραμματισμένο για το μεσημέρι της Παρασκευής, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω του ισχυρού σεισμού που σημειώθηκε στη Σάμο και ο οποίος είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο παιδιά. 

Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν, αναμένεται να ανακοινώσει αυστηρότερα μέτρα για το σύνολο της χώρας.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, για τα επίπεδα 3 και 4 ο κ. Μητσοτάκης ενδέχεται να ανακοινώσει ακόμη και ολικό κλείσιμο μπαρ και εστιατορίων στην εστίαση

Παράλληλα και σύμφωνα με την ίδια πηγή, υπάρχει πιθανότητα να κλείσουν γυμναστήρια, αίθουσες ψυχαγωγίας, σινεμά αλλά και θέατρα. 

Πιθανολογείται, ακόμη, η απαγόρευση κυκλοφορίας να ξεκινά από τις 22:00 ή τις 23:00 και όχι στις 00:30 που ορίζεται τώρα. 

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ανακοινώσει καθολική χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους, εσωτερικούς και εξωτερικούς, σε όλη τη χώρα.