Σα. Απρ 27th, 2024

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Συνελήφθη Μπαγκλαντεσιανός για αρπαγή – Δεν έχει εντοπιστεί η κοπέλα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του Μπαγκλαντεσιανού, ο οποίος φέρεται να είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της 27χρονης στην Κω, τα ίχνη της ο οποίας χάθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στην περιοχή Τιγκάκι.

Η 27χρονη από την Πολωνία είχε ρεπό από το ξενοδοχείο που εργαζόταν στο νησί, ενώ ο 28χρονος ομοεθνής σύντροφός της δούλευε κανονικά (στο ίδιο ξενοδοχείο). Η κοπέλα αποφάσισε να βγει έξω μόνη της. Κάποια στιγμή μέθυσε και συναντήθηκε με την παρέα των πέντε αλλοδαπών (Πακιστανών και Μπαγκλαντεσιανών). Τότε, οι αλλοδαποί της πρότειναν να την πάνε στο σπίτι τους μέχρι να αισθανθεί καλύτερα, όπως και έγινε. Ο Μπαγκλαντεσιανός παραδέχθηκε ότι στο σπίτι συνευρέθηκε σεξουαλικά με την κοπέλα. Στη συνέχεια, όπως ανέφερε ο ίδιος, την άφησε σε εξωτερικό χώρο κοντά στο σπίτι του και έφυγε.

Όπως προέκυψε όμως, έπειτα από έρευνα της Αστυνομίας, στο σημείο που υπέδειξε ο Μπαγκλαντεσιανός δεν βρέθηκε κανένα ίχνος της κοπέλας, ενώ ούτε οι κάμερες που ήταν εκεί έδειξαν κάποια κίνηση.

Αυτά τέθηκαν υπόψιν του εισαγγελέα ο οποίος άσκησε δίωξη για αρπαγή ενώ η ανάκριση συνεχίζεται.

Drones και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά «χτενίζουν» την περιοχή προκειμένου να βρεθεί καποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στον εντοπισμό της νεαρής κοπέλα απο την Πολωνία.

ΠΗΓΗ: protothema.gr