Τε. Απρ 24th, 2024

Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών στην Αργολίδα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών στην Αργολίδα.
Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορούνται δύο άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, πέντε περιπτώσεις κλοπών, στο Άργος Αργολίδας.
Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο (2) 29χρονοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, την 16.5.2021 και πρώτες πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, διέπραξαν συνολικά -1- περίπτωση κλοπής οχήματος και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας αυτό, διέπραξαν ακόμη -4- περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα.
Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει ταμειακή μηχανή και συρτάρια ταμειακών μηχανών με χρήματα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε, ενώ η συνολική τους αξία ξεπερνά τα -1.300- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους. Επιπλέον, το όχημα βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών για την ταυτοποίηση των άγνωστων δραστών και την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.