Σα. Απρ 20th, 2024

Ευχαριστήρια επιστολή για το πρόγραμμα εκπαιδευτικής ρομποτικής

Κοινοποίηση ειδήσεων

«Ευχαριστήρια επιστολή για το πρόγραμμα εκπαιδευτικής ρομποτικής».

Αξιότιμε κ. Διευθυντά, κ.κ. καθηγητές,

Με αυτήν την επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας,ως γονείς,για την επιλογήτου 2ου Γυμνασίου Κορίνθουνα συμμετέχει στα προγράμματα εκπαιδευτικής ρομποτικής, στα οποία έλαβαν μέρος τα παιδιά μας,ως εκπαιδευόμενοι και διαγωνιζόμενοικατά τη διάρκεια φοίτησής τους. Η δράση αυτή μεταξύ άλλωνείναι μια έμπρακτη απόδειξη ότι το σχολείο σας διαπνέεται από αγάπη για πρόοδο και δημιουργία χωρίς να μένει στα στενά όρια της διδασκαλίας του υποχρεωτικού προγράμματος.

Ιδιαίτερα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον καθηγητή Φυσικής κ. Τζούλη Νικόλαο, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη της οργάνωσης του προγράμματος, την εκπαίδευση των μαθητών και το συντονισμό της συμμετοχής των ομάδων στους διαγωνισμούς ρομποτικής, αφιερώνοντας πρόθυμα και ανιδιοτελώς τον προσωπικό του χρόνο. Έχοντας ήδη οικοδομήσει μια εξαιρετική σχέση με τους μαθητές του στη σχολική τάξη κατάφερε ναεμπνεύσει, να ενθαρρύνει και να εκπαιδεύσει τα παιδιά μαςσε ένα αντικείμενο αυξημένων απαιτήσεων, στις πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες της πανδημίας και να τα οδηγήσει σε επιτυχίες και διακρίσεις.

Τα παιδιά μας έμαθαν να εργάζονται ομαδικά, με καταμερισμό τωνεργασιών, να τηρούν αυστηρά χρονοδιαγράμματα, να αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία τα απρόοπτα και να αναπτύσσουνδεξιότητες, που συνήθως αποκτώνται από ενήλικες σε επαγγελματικούς χώρους. Ίσως όμως το πιο σημαντικό είναι ότι όλα τα παραπάνω επιτεύχθηκαν συνοδευόμενα από χαρά και διασκέδαση,στοιχεία απαραίτητα για την ηλικία τους.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε τη συνεισφορά του καθηγητή Πληροφορικής κ. Κάσσου Φώτη, ο οποίος βοήθησε με τις εξειδικευμένες γνώσεις του, αλλά και του έμπειρου στη ρομποτική καθηγητή Πληροφορικής κ. Λυτσιούλη Ευάγγελου, ο οποίος εργαζόμενος επίσης σκληρά και εκτός ωραρίου, εισήγαγε και συντόνισε το έργο κατά τα προηγούμενα σχολικά έτη. Ο κ. Λυτσιούλης μοιράστηκε γενναιόδωρα την τεχνογνωσία τουκαιπαρόλο που δεν υπηρετεί φέτος στο σχολείο, συνέχισε να υποστηρίζει και να εμπνέει τα παιδιά μας από απόσταση.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους και ευχόμαστε να βρίσκετε πάντα τη δύναμη να υποστηρίζετε τους μαθητές σας εντός και εκτός σχολικής τάξης.

Με εκτίμηση

Οι γονείς των μαθητών

Τσίτρος Γεώργιος  – Ευαγγέλογλου Παρασκευή

Λάμπρου Γιάννης – Κάπη Παναγιώτα

Ρούσης Γιάννης – Νικολακάρου Μαρίνα