Κυ. Μάι 19th, 2024

Η Γεωργία Σιάτου – Χανιώτη Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Δ. Πτωχό

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η Γεωργία Σιάτου – Χανιώτη Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Δ. Πτωχό.

Η Γεωργία Σιάτου – Χανιώτη γεννήθηκε στο Σουληνάρι Κορινθίας. Μεγάλωσε στο Βραχάτι ενώ τα τελευταία χρόνια κατοικεί μόνιμα στην Καλλιθέα Κορίνθου. Είναι παντρεμένη με τον Μιχάλη Χανιώτη , Μηχανολόγο Μηχανικό της εταιρεία Landis+Gyr Α.Ε και είναι μητέρα δύο παιδιών. Σπούδασε οργάνωση και διαχείριση Αθλητισμού στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Εργάστηκε για πολλά χρόνια και συνεχίζει, παράλληλα με την κυρία εργασία της,στην οικογενειακή επιχείρηση εξαγωγής αγροτικών προϊόντων και καλλιέργειας επιτραπέζιων σταφυλιών στο Σουληνάρι-Κορινθίας. Στον χώρο του αθλητισμού για πολλά χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες της εθελοντικά στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αλλά και ως στέλεχος στο Μαραθώνιο  “Σπάρταθλον” και στα “Special Olympics”

Στην συνέχεια εργάστηκε στο Sportcamp στην περιοχή του Λουτρακίου και ανέλαβε διοργανώσεις παγκοσμίων και πανελληνίων αθλητικών αγώνων ενώ πλέον εργάζεται ως διευθυντικό στέλεχος στην πολυεθνική εταιρεία Décathlon.

Γεωργία Σιάτου – Χανιώτη, δήλωσε: “Με ιδιαίτερη χαρά ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου,Δημητρίου Πτωχού, διακρίνοντας σε αυτόν ήθος, εντιμότητα και όρεξη για δουλειά και αποφάσισα να μετάσχω ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος. Πιστεύω οτι πρέπει να στηρίξουμε ενεργά θεσμούς και πρόσωπα τα οποία είναι ικανά να υπηρετήσουν την κοινωνία. Ως γονιός θα προσπαθήσω για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, στον τόπο τους.”