Πα. Μάι 3rd, 2024

Η Κόρινθος υποδέχεται το Πανευρωπαικό πρωτάθλημα Handgun I.P.S.C

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στο επίκεντρο του Ευρωπαϊκού αθλητισμού και των media παγκοσμίως μπαίνει σε λίγα 24ωρα η Κόρινθος και ο δήμος Κορινθίων! Για 2 εβδομάδες. 2.000 και πλέον αθλητές και ένας σημαντικός αριθμός από κριτές, συνοδούς και θεατές, φιλοξενούνται  στην Κόρινθο προκειμένου να λάβουν μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής Handgun I.P.S.C

Μια σπουδαία διοργάνωση έρχεται στην Κόρινθο για 14 ημέρες,16-30  Σεπτεμβρίου 2023

Καθοριστική υπήρξε η συμβολή του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου στην διεκδίκηση της διοργάνωσης.

Αναβαθμίστηκε το Σκοπευτήριο Κορίνθου και είναι είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους 2000 αθλητές και συνοδούς!

Πάντα σε αγαστή και συνεχή  συνεργασία με τον Σκοπευτικό όμιλο!

Η Κόρινθος επελέγη  από την οργανωτική επιτροπή ως “το καλύτερο μέρος στην Ευρώπη!για την διεξαγωγή!

Ο δήμαρχος μάλιστα έλαβε εγκώμια για την δική του συμβολή αλλά και για την πόλη  από τον Πρόεδρο της P.S.C κ. Vitaly Cryushin ο οποίος βρέθηκε στην Κόρινθο τον Μάιο του 2022 μετέχοντας στην ανακοίνωση της διοργάνωσης.

«Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε πριν από 10 χρόνια στην Ρόδο. “Η διοργάνωση της Κορίνθου θα είναι η καλύτερη που έχουμε κάνει ποτέ» ανέφεραν οι διοργανωτές λαμβάνοντας την δέσμευση του Δημάρχου για την υλοποίηση από πλευράς δήμου όλων εκείνων των ενεργειών που θα εξασφαλίσουν την άρτια και επιτυχή διοργάνωση.

Η Κόρινθος, ο δήμος Κορινθίων, ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος συνεχίζουν να εργάζονται και να χτίζουν βήμα – βήμα την εξωστρέφεια και την τουριστική ταυτότητα του δήμου γνωρίζοντας καλά πως οι σημερινές ενέργειες αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον, για την οικονομία, την ανάπτυξη και την προοπτική του τόπου που ζούμε.