Πα. Μαρ 29th, 2024

Θλίψη για τον θάνατο του 20 μηνών κοριτσιού στην Πάτρα: Είχε κορονοϊό – Τι «βλέπουν» ως αιτία θανάτου οι ειδικοί (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Θλίψη επικρατεί στην Πάτρα για τον θάνατο του 20 μηνών κοριτσιού, ενώ η αιτία θανάτου παραμένει προς το παρόν αδιευκρίνιστη. Το κοριτσάκι, όπως γίνεται γνωστό, νοσούσε από κορονοϊό.

Ιατρικοί παράγοντες θεωρούν ως πιθανότερη αιτία θανάτου, την εκδήλωση κάποιας εγκεφαλοπάθειας με ραγδαία εξέλιξη, σύμφωνα με το alphapatras.gr. Ωστόσο, «φως» θα ρίξει η νεκροτομή που θα διενεργηθεί και άλλες ιστολογικές εξετάσεις.

Το κοριτσάκι είχε μεταφερθεί εσπευσμένα την περασμένη Πέμπτη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας με απώλεια συνείδησης. Σε λίγες ώρες η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου, όπου οι γιατροί δεν μπόρεσαν να το σώσουν, καθώς ήταν ήδη εγκεφαλικά νεκρό.

Δυστυχώς, το παιδάκι έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα.

Είχε διαγνωστεί με κορονοϊό

Το παιδάκι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γιαπρακά για το OPEN, είχε διαγνωστεί με κορονοϊό όταν εισήχθη στο νοσοκομείο.

Άμεσα, παρουσίασε μία εικόνα κατάρρευσης του οργανισμού του. Οι γιατροί το διασωλήνωσαν και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή.

Οι απαντήσεις της νεκροψίας – νεκροτομής αναμένονται την Παρασκευή.