Σα. Απρ 27th, 2024

Κιάτο: Ανήλικοι έτοιμοι για…πόλεμο σε ποδοσφαιρικό αγώνα – Συλλήψεις από αστυνομικούς του Τμήματος Σικυωνίων

Κοινοποίηση ειδήσεων

Μια ακόμη επιτυχία έρχεται να προστεθεί για το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων, όταν αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν ανηλίκους, οι οποίοι είχαν πάει να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικό αγώνα… ετοιμοπόλεμοι.

Με πυρσούς, γκλοπ και άλλα αντικείμενα, θα προκαλούσαν πανικό κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Πέλοπας Κιάτου – Κόρινθος, ωστόσο φρένο… στις έκνομες ενέργειες και τα επεισόδια που θα ακολουθούσαν, έβαλαν οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Σικυωνίων.

Ειδικότερα:

Συνελήφθησαν, χθες (13.4.2022) το απόγευμα, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, δύο (2) 17χρονοι ημεδαποί, γιατί, κατά τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα στο γήπεδο Κιάτου, βρέθηκαν στην κατοχή τους -2- πυρσοί, -3- φυσίγγια, -1- 1ναυτική φωτοβολίδα, -1- ράβδος (γκλοπ) και -1-κουκούλα τύπου full-face, τα οποία κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν τρείς (3) ημεδαποί, 51χρονος, 54χρονος και 41χρονη, γονείς των ανωτέρω ανήλικων, για παραμέληση της εποπτείας τους. 

Λίγους μήνες μετά τη δολοφονική επίθεση εις βάρος του Άλκη Καμπανού και έπειτα από περιστατικά πυροβολισμών και εκφοβισμού διαιτητών στην Κορινθία, αντιλαμβάνεται κανείς την αναρχία που επικρατεί στα ελληνικά γήπεδα και την έλλειψη σεβασμού προς τον αθλητισμό και τον συνάνθρωπο.