Πα. Μαρ 29th, 2024

Κιάτο: Κλεισθένειος Αγώνας Δρόμου για δεύτερη χρονια

Κοινοποίηση ειδήσεων

Το ΝΠΔΔ «Η Μηκώνη» και ο Δήμος Σικυωνίων μετά την περυσινή μεγάλη επιτυχία, διοργανώνουν και φέτος τον «Κλεισθένειο» νυχτερινό αγώνα δρόμου στην πόλη του Κιάτου.

Ο «Κλεισθένειος» νυχτερινός αγώνας δρόμου ο οποίος διοργανώνεται προς τιμήν του αρχαίου Σικυώνιου πολιτικού και Ολυμπιονίκη Κλεισθένη, θα διεξαχθεί το βράδυ της 27ης Αυγούστου 2022 στους παραλιακούς δρόμους της πόλης, με ώρα έναρξης στις 7:30 μ.μ για την διαδρομή των 2,5 χλμ και 8:00 μ.μ. για τις διαδρομές των 5 και 10 χλμ.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν, αλλά και απολαύσουν την θέα της θάλασσας, παραλαμβάνοντας το welcome pack από την πλατεία του Κιάτου. Αφού ξεκινήσει ο αγώνας θα διασχίσουν όλη την παραλιακή ζώνη στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος.

Ο «Κλεισθένειος» φέτος επεκτείνεται και σε μια δεύτερη μέρα κι έτσι την Κυριακή το πρωί στις 9:00 μ.μ. μια διαφορετική πρόκληση περιμένει όσους το επιθυμούν και ψάχνουν μια πιο extreme δράση. Πρόκειται για το Aquathlon που συνδυάζει κολύμβηση και τρέξιμο και είναι μια διαδρομή ιδιαίτερων απαιτήσεων.

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Η Μηκώνη» κ. Δημήτρης Ζάρκος που στήριξε εξ’ αρχής την ιδέα της θεσμοθέτησης αυτής της αθλητικής διοργάνωσης, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το επίπεδο των συμμετοχών και της προετοιμασίας που έχει γίνει έτσι ώστε όλοι οι συμμετέχοντες και θεατές να απολαύσουν με ασφάλεια το γεγονός.

Την διοργάνωση στηρίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου, το Γυμναστήριο ” Altius gym ” καθώς και ο Αθλητικός Σύλλογος “Σίσυφος”.

Οι εγγραφές είναι ακόμη ανοιχτές και μπορούν να πραγματοποιηθούν στον ακόλουθο σύνδεσμο https://bit.ly/3PNWOEv

Και επειδή η ασφάλεια προέχει, όποιος επιθυμεί να βοηθήσει την δράση αυτή μπορεί να δηλώσει συμμετοχή ως εθελοντής ή αναπληρωτής εθελοντής στο τηλέφωνο 27420-21921 (εργάσιμες μέρες και ώρες) και να συμβάλλει με αυτό τον τρόπο στην επιτυχία του αγώνα.

Παροχές

Η εγγραφή στη φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει:

  • Συμμετοχή στον Αγώνα
  • T-shirt (ΔΩΡΕΑΝ)
  • Μετάλλιο Τερματισμού
  • Σταθμοί Ανεφοδιασμού Νερού & Φρούτα (μπανάνες) στον Τερματισμό
  • Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση
  • Νούμερο Αθλητή με chip χρονομέτρησης & αυτοκόλλητο φύλαξης
  • Σεβόμενοι τα πρωτόκολλα των αγώνων, η κατάταξη διαμορφώνεται με τον συνολικό χρόνο του κάθε αθλητή.

Μετάλλια θα δοθούν επιπροσθέτως στους τρεις πρώτους των κατηγοριών Ανδρών & Γυναικών στις αποστάσεις των 5 & 10 χλμ.