Κυ. Απρ 28th, 2024

Ο Άσσος στηρίζει Βασίλη Νανόπουλο!

Κοινοποίηση ειδήσεων

Κατάμεστος ο χώρος που πραγματοποίησε χθες βράδυ την συνάντησή του με τους κατοίκους του Άσσου, ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος. Μια περιοχή η οποία δοκιμάστηκε από την λειψυδρία και είδε στο πρόσωπο του δημάρχου λύσεις, σχεδιασμό έργων και ουσιαστική παρουσία ήταν χθες εκεί για  να ακούσει τον δήμαρχο, να συνομιλήσει μαζί του, απο κοινού να χαράξει την πορεία των επόμενων 5 ετών. 

Ο Βασίλης Νανόπουλος έδωσε στους κατοίκους του Άσσου, όπως κάνει σε κάθε περιοχή, το φυλλάδιο απολογισμού και σχεδιασμού. Ένα έντυπο όπου όλοι μπορούν να δουν τι έκανε η δημοτική αρχή στα 4 αυτά πρώτα χρόνια θητείας, παρά τις δυσκολίες της απλής αναλογικής και την διετή υγειονομική κρίση. 

Περιλαμβάνονται δε και όσα σχεδιάζονται ώστε οι πολίτες με σαφήνεια να μπορούν να κρίνουν την αποτελεσματικότητα αλλά και την προοπτική.

Η αθρόα συμμετοχή στο κάλεσμα του δημάρχου, η ζωηρή συζήτηση και τα λόγια εμπιστοσύνης έδειξαν και απ έδειξαν πως εκείνες οι λίγες φωνές που παλεύουν να πείσουν πως τίποτα δεν έγινε ακόμα και σε τοπικό επίπεδο, δεν εισακούγονται τουναντίον απομονώνονται.

Ο Δήμαρχος και η ανανεωμένη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ συνεχίζουν στον δρόμο της αλλαγής και της προοπτικής, συνεχίζουν μαζί με την κοινωνία, όπως έκαναν εξ αρχής.