Πε. Μάι 2nd, 2024

Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Bazaar από το 14ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου για τον μικρό Δημήτρη

Κοινοποίηση ειδήσεων


” 
Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες και φίλοι, θέλουμε να σας συστήσουμε τον Δημήτρη.

Ο Δημήτρης , το Σεπτέμβριο θα γίνει 7 χρονών και πριν έναν χρόνο διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα , έναν εξαιρετικά επιθετικό καρκίνο του νευρικού συστήματος. 

Εδώ και 12 μήνες αγωνίζεται η οικογένεια του με τη δύναμη της Παναγίας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η μαμά του, να καθαρίσει το παιδακι από τον καρκίνο και να τελειώσει αυτή η περιπέτεια . Χημειοθεραπείες , ακτινοβολίες και δυο μεταμοσχεύσεις , όμως δεν σταμάτησε ποτέ να χαμογελά … Τώρα κάνουμε ανοσοθεραπείες και έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας … μας είπε.

Πάμε λοιπόν όλοι μαζί να βοηθήσουμε αυτό τον μαχητή της ζωής!!! Όσο και ο,τι μπορεί ο καθένας!!!

Η ιδέα να στηρίξουμε τον μικρό μας Δημήτρη, ήρθε από τα ίδια τα παιδιά του σχολείου μας και τις εξαιρετικές παιδαγωγούς μας, σε συνεργασία με την Κα Διευθύντρια.

Και είμαστε τόσο περήφανοι για αυτό…!

Μας συγκίνησε όλους!!!

Στο πασχαλινό Bazaar λοιπόν με τις κατασκευές των παιδιών μας, οι οποίες θα διατεθουν την Τετάρτη 24/04 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, θα έχουμε την ευκαιρία να αγοράσουμε, σε ενδεικτικές /συμβολικές τιμές, ότι όμορφο έφτιαξαν τα παιδιά του σχολείου μας, με σκοπό ΟΛΑ τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να πάνε Απευθείας στην οικογένεια του μικρού μας φίλου.

Συνομιλήσαμε προσωπικα και με την μητέρα αλλά και με τον μικρό μαχητή και μας ζητήθηκε επί λέξει να σας μεταφέρουμε: “να κάνετε μια μεγάλη αγκαλιά τα παιδιά του σχολείου σας”.

Σας περιμένουμε όλους την Τετάρτη στο 14ο Δημοτικό σχολείο, στην οδό Ιπποκράτους & Ρέας,  από την 13.15 (και όσο το δυνατόν πιο αργά το απόγευμα μπορέσουν τα μέλη του Δ Σ. να παραμείνουν εκεί), να στείλουμε όλοι μαζί την πιο γλυκιά και θετική σκέψη, σε αυτό το υπέροχο πλάσμα!!!!

 Ευχόμαστε ολόψυχα να τον έχουμε σύντομα κοντά μας στο σχολείο, ώστε ο ίδιος να δώσει αυτή την αγκαλιά…