Τρ. Μάι 21st, 2024

Ποιο είναι το καλύτερο τεστ εγκυμοσύνης με τα πιο ακριβή αποτελέσματα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Έχετε την υποψία ότι είστε έγκυος και ψάχνετε να βρείτε το καλύτερο τεστ εγκυμοσύνης; Αν έχετε συμπτώματα εγκυμοσύνης και θέλετε να επιβεβαιώσετε τις υποψίες σας, τότε το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα αξιόπιστο τεστ εγκυμοσύνης που θα σας βοηθήσει να μάθετε την αλήθεια σε μόλις λίγα λεπτά. Σε αυτό το άρθρο θα σας αποκαλύψουμε ποιο είναι το καλύτερο τεστ εγκυμοσύνης και πως να ξεχωρίζετε ένα καλό και αξιόπιστο τεστ πριν το προμηθευτείτε.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν προμηθευτείτε τεστ εγκυμοσύνης

Πριν μπείτε στη διαδικασία να προμηθευτείτε ένα τεστ εγκυμοσύνης, θα πρέπει να γνωρίζετε μερικά πράγματα όπως, πως χρησιμοποιείται, πότε και πόσο αληθινά είναι τα αποτελέσματα που θα λάβετε.

Πότε κάνουμε τεστ εγκυμοσύνης;

Κάποιες φορές λόγω της ανυπομονησίας που έχει ένα ζευγάρι για να μάθει αν περιμένει παιδί, το τεστ γίνεται πολύ νωρίς με αποτέλεσμα οι ενδείξεις του να είναι ψεύτικες. Κάποιες γυναίκες κάνουν τεστ εγκυμοσύνης ακόμα και μερικές ώρες ή μέρες μετά την προσπάθεια για σύλληψη και όταν βλέπουν αρνητικά αποτελέσματα απογοητεύονται χωρίς να συντρέχει λόγος. Τα τεστ εγκυμοσύνης μπορούν να επιβεβαιώσουν τη σύλληψη 14 μέρες μετά την ωορρηξία. Οπότε, καλό είναι να περιμένετε μερικές μέρες πριν κάνετε το τεστ για να δείτε αληθινά αποτελέσματα.

Πώς λειτουργεί το τεστ εγκυμοσύνης;

Τα τεστ εγκυμοσύνης όπως αυτά της εταιρείας HomeTest, έχουν τη δυνατότητα να ανιχνεύουν στον οργανισμό και πιο συγκεκριμένα στα ούρα την ορμόνη “χοριακή γοναδοτροπίνη” (hCG) τα επίπεδα της οποίας αυξάνονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Τα πρόωρα τεστ εγκυμοσύνης που μπορούν να εντοπίσουν μία άλλη ορμόνη, την H-hCG, μπορούν να δείξουν αληθινά αποτελέσματα ακόμα και αμέσως μετά τη γονιμοποίηση.

Πώς κάνουμε τεστ εγκυμοσύνης;

Σε κάθε συσκευασία τεστ εγκυμοσύνης, αναγράφονται αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες για το πως να τα χρησιμοποιήσετε. Όλα τα τεστ ανιχνεύουν την ορμόνη hCG στα ούρα και συνιστάται να συλλέγεται πρωινά ούρα επειδή τότε υπάρχει μεγαλύτερη συσσώρευση της ορμόνης. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για να βεβαιωθείτε ότι δεν κάνατε λάθος και για να μπορείτε να διαβάσετε σωστά το αποτέλεσμα του τεστ.

Μπορεί ένα τεστ εγκυμοσύνης να κάνει λάθος;

Ένα τεστ εγκυμοσύνης μπορεί να δείξει λανθασμένο αποτέλεσμα όταν δε γίνεται βάση των οδηγιών που έχουν δοθεί από τον κατασκευαστή. Υπάρχουν περιπτώσεις που το τεστ έδειξε λάθος αποτέλεσμα επειδή έγινε πολύ νωρίς ή επειδή τα ούρα ήταν αραιωμένα. Τα τεστ εγκυμοσύνης της HomeTest σας δίνουν 99% ακριβή αποτελέσματα στην αναλογική αλλά και στην ψηφιακή τους μορφή.

Ποιο είναι το καλύτερο τεστ εγκυμοσύνης

Το καλύτερο τεστ εγκυμοσύνης είναι αυτό που θα γίνει κάτω από σωστές συνθήκες και θα ακολουθηθούν όλες οι οδηγίες χρήσεις του. Προτιμήστε αξιόπιστα τεστ εγκυμοσύνης όπως αυτά της HomeTest και συνδυάστε την αγορά σας μαζί με τεστ ωορρηξίας για να βεβαιωθείτε πως είστε πανέτοιμοι για σύλληψη. Να θυμάστε πως ένα τεστ για δείξει ακριβή αποτελέσματα θα πρέπει να γίνει ιδανικά 14 μέρες μετά την ωορρηξία και επομένως την επαφή, και με τα πρωινά ούρα. Για να είστε 100% σίγουροι για την ύπαρξη εγκυμοσύνης, καλό είναι να προμηθευτείτε παραπάνω από ένα τεστ και να τα χρησιμοποιήσετε την ίδια μέρα. Αφού το τεστ δείξει θετικό αποτέλεσμα, κλείστε ραντεβού με το γυναικολόγο σας ώστε να σας το επιβεβαιώσει και ο ίδιος.

Στη HomeTest θα βρείτε αξιόπιστα one step τεστ εγκυμοσύνης αναλογικά και ψηφιακά αλλά και τεστ ωορρηξίας που μπορείτε να προμηθευτείτε σε πακέτα για να ξεκινήσετε τη δική σας προσπάθεια για οικογένεια.