Κυ. Απρ 28th, 2024

”ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”: Νέες υποψηφιότητες για το συνδυασμό του Νίκου Σταυρέλη

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ανακοινώνουμε με χαρά τέσσερις ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν την ομάδα μας, τους Λούβρη Πολυξένη, Μπότσαρη Κατερίνα, Ντίσιος Αλέξανδρος, Ταγαρά Δήμητρα-Αγγελική.

🟣Η Πολυξένη είναι ιδιωτική υπάλληλος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξυλοκέριζα. Είναι απόφοιτη ΕΠΑ.Σ. Αισθητικής Κομμωτικής και κόρη του Αθανασίου Λούβρη (ΜΑΓΓΙΝΑ) και της Ευμορφίας Μαρασιώνη (ΦΟΥΛΗ). Δηλώνει έτοιμη να συνδράμει με τις φρέσκιες ιδέες και την θετική της ενέργεια τον τόπο της που τόσο πολύ αγαπά.

Η Πολυξένη είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Ξυλοκέριζας.

🟢Η Κατερίνα έχει εργαστεί σε ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται εποχικά με ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα σε παιδιά δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου στην περιοχή. Είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του τμήματος Φιλολογίας (ΜΝΕΦ). Κατοικεί στον Κόρφο με τα δύο παιδιά της και τον άντρα της. Φοίτησε στο Γυμνάσιο Σοφικού κι έπειτα στο 1ο Λύκειο Κορίνθου. Ομιλεί την Αγγλική και την Αλβανική γλώσσα.

Η Κατερίνα είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Κόρφου.

Ο Αλέξανδρος είναι Λογιστής στο επάγγελμα και διατηρεί λογιστικό γραφείο στην Κόρινθο. Έχει σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Ομιλεί αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά και ρώσικα. Έχει έντονη δράση στο Περιγιάλι τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια στο ποδόσφαιρο, στο θέατρο, τα χορευτικά. Μεγάλωσε στο Περιγιάλι και μένει τα τελευταία χρόνια στην Κόρινθο. Είναι παντρεμένος με την Κορίνθια Κλειώ Δημογέροντα, βιολόγο.

Ο Αλέξανδρος είναι υποψήφιος σύμβουλος στο Τ.Σ. Περιγιαλίου.

🔵Η Δήμητρα- Αγγελική είναι φοιτήτρια στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο του Πειραιά στο Τμήμα Ψυχολογίας. Γεννήθηκε το 2003 στον Άγιο Βασίλειο στον οποίο κατοικεί μόνιμα με την οικογένειά της. Οι γονείς της είναι αγρότες. Δίνει το παράδειγμά της σε όλους μας με τη συμμετοχή της στα κοινά από μικρή ηλικία και δηλώνει έτοιμη να συνδράμει στον τόπο της.

Η Δήμητρα-Αγγελική είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Αγίου Βασιλείου.