Τε. Μάι 1st, 2024

“Πράσινη Πόλη”: H κατάσταση των γηπέδων καλαθοσφαίρισης

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η ζωή των νέων  θέλει παιχνίδι αλλά με ποιες υποδομές;

Διαπιστώνουμε

Τα στελέχη και οι υποψήφιοι της  Πράσινης Πόλης περιδιαβαίνουν  τον δήμο και εντοπίζουν προβλήματα στις κοινότητες και τις γειτονιές του.

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας για την τραγικά απαράδεκτη κατάσταση των γηπέδων  καλαθοσφαίρισης σε κοινόχρηστους χώρους και να επισημάνουμε:

-την εικόνα εγκατάλειψης που διαπιστώσαμε με τα σκουριασμένα και φθαρμένα ταμπλό, την έλλειψη στεφανιών και τα ακατάλληλα δάπεδα.

-την απορία μας για το πώς γίνεται ένας δήμος που επαίρεται για αποθεματικό 35 000 000€ να μην προβαίνει στην αποκατάσταση των ζημιών και την επισκευή/αντικατάσταση του εξοπλισμού

Υπενθυμίζουμε

Θέλουμε επίσης να υπενθυμίσουμε ότι η κατασκευή των εν λόγω γηπέδων καλαθοσφαίρισης έγινε με χρήματα των δημοτών και ότι η χρήση τους πρέπει να είναι απρόσκοπτη, λειτουργική  και ασφαλής.

Προτείνουμε

-Την αντικατάσταση του εξοπλισμού των ανοικτών γηπέδων καλαθοσφαίρισης με νέο σύγχρονο ώστε να πληρούνται οι προυποθέσεις ασφαλείας

-Την αναβάθμιση /ανακαίνιση των γηπέδων καλαθοσφαίρισης με νέα  αντιολισθητικά υλικά που θα παρέχουν ασφάλεια.

-Την φύτευση δένδρων περιμετρικά των γηπέδων, την εγκατάσταση καθισμάτων θεατών και την τοποθέτηση κατάλληλων φωτιστικών σωμάτων.

Έτος 2023! Στα παιδιά μας αξίζουν καλύτερα γήπεδα!