Τρ. Μαρ 19th, 2024

Πυροβολισμοί σε Κάτω Πατήσια και Αγίους Αναργύρους – Η ληστεία στο πρατήριο υγρών καυσίμων και ο θανάσιμος τραυματισμός του δράστη

Κοινοποίηση ειδήσεων

Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Λ. Δημοκρατίας.

Ένα πραγματικό θρίλερ έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στην Αθήνα, καθώς έπεσαν πυροβολισμοί τόσο στα Κάτω Πατήσια, όσο και στους Αγίους Αναργύρους!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες όλα ξεκίνησαν περίπου στις 21:30 από την συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου στα Κάτω Πατήσια, όταν άτομα μέσα από μαύρο Toyota Yaris, πυροβόλισαν ένα άτομο, το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά.

Στη συνέχεια, ειδοποιήθηκαν οι αρχές και ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, κάτι που συνέβη λίγο πριν τις 22:00 στους Αγίους Αναργύρους και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 335.Οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα και στην προσπάθειά τους να σταματήσουν το Yaris οι δράστες έβγαλαν όπλο και πυροβόλησαν προς τους αστυνομικούς. Ακολούθησε ανταλλαγή πυρών, από τα οποία τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί, ενώ σκοτώθηκε ο οδηγός του ύποπτου οχήματος.Ο ένας αστυνομικός έχει δεχτεί σφαιρα στο πόδι και άλλος στην πλάτη. Μεταφέρθηκαν στο 401.