Τρ. Μαρ 19th, 2024

Τραυματιες δυο Αστυνομικοί, νεκρος ο οδηγός του υπόπτου οχήματος

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ένοπλο επεισόδιο- με τις συνθήκες να μην έχουν αποσαφηνιστεί- με δύο τραυματίες να έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο ενώ πληρώμα που ενεργούσε αναζητήσεις έχει τραυματιστεί από πυρά, με τον ύποπτο να έχει καταλήξει

(02/07-22.10) Συνοδεία πληρωμάτων της ΔΙΑΣ και με αναδιπώσεις της κυκλοφορίας, υπό τις εντολές του Κέντρου ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρουν τους τραυματίες Αστυνομικούς στο 401ΓΣΝ

(02/07-21.55) Στο ύψος της Λ.Δημοκρατιας, στους Αγίους Αναργύρους, πληρώματα της Άμεσης Δράσης που ενεργούσαν καταδίωξη, εντόπισαν το ύποπτο όχημα και έκαναν σημα στον οδηγό να σταματησει. Ωστοσο σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr ενήργησε πυρά κατά των Αστυνομικών και υπήρξε ανταποδώση πυρών. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης του NantiaReport.gr αναφέρουν νεκρό τον ύποπτο οδηγό του οχήματος, ενώ δύο ένστολοι έχουν τραυματιστεί- ένας σοβαρά από βολίδα στο πόδι και έτερος από θραύσμα πιο ελαφρά.

Ένα Toyota Yarris,  με σήμα Κέντρου, αναζητούν πληρώματα της Άμεσης Δράσης, μετά από ενημέρωση για ενοπλο επεισόδιο στο κέντρο της Αθήνας στο οποίο εμπλέκεται ο οδηγός του οχήματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές του NantiaReport.gr- χωρίς επίσημη ενημέρωση απο την ΕΛΑΣ- ένοπλο επεισόδιο σημειώθηκε στη συμβολή της Γεωργίου Ναζου και Κουρτίου στα Κάτω Πατήσια (02/07-21.45) με δράστη τον οδηγο οχήματος. Σύμφωνα με αυτόπτες τουλάχιστον ενα άτομο αποχώρησαν με όχημα από το σημείο και δόθηκαν αναζητήσεις.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι το θύμα στο αρχικό ένοπλο επεισόδιο, τραυματίστηκε σοβαρά από πυρά που δέχθηκε ενώ στην προσπάθεια του ενόπλου να διαφύγει με το ToyotaYarris στο οποίο επέβαινε, κάτοικος της περιοχής διερχόμενος πεζος, παρασύρθηκε απο όχημα και τραυματίσθηκε σοβαρά στην οδό Ανθυπολοχαγου Σταματη Ρεγκούκου.

Οι δυο τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο “Παμακάριστος”.

Στην περιοχή μετέβησαν πληρώματα της Άμεσης Δράσης σε διερεύνηση των συνθηκών του ενόπλου επεισοδίου.

www.nantiareport.gr