Τρ. Μαρ 19th, 2024

Πύργος: Δύο ανήλικοι τραυματίες μετά από πτώσεις από τρακτέρ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στο Καραμανδάνειο της Πάτρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες το απόγευμα ένα ανήλικο παιδί περίπου δέκα ετών από χωριό του Δήμου Πύργου μετά από άσχημη πτώση που είχε από τρακτέρ.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το παιδί επέβαινε στο τρακτέρ μαζί με τον οδηγό και ιδιοκτήτη του βαρέως οχήματος όταν σύμφωνα με πληροφορίες, το πήρε ο ύπνος, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και ακολούθως να τραυματιστεί από το τρακτέρ το οποίο εκείνη τη στιγμή βρισκόταν εν κινήσει.

Το ανήλικο παιδί αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου φέροντας βαριά τραύματα σε πόδια και λεκάνη ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Καραμανδάνειο.

Άσχημη σύμπτωση, το γεγονός πως σε ένα ακόμα χωριό του δήμου Πύργου, με διαφορά λίγων ωρών, ένα ακόμα ανήλικο παιδί, περίπου εννιά ετών, έπεσε και εκείνο από τρακτέρ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στην περιοχή του σπλήνα.

Το εννιάχρονο παιδί μέχρι χθες βράδυ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Πύργου, ωστόσο οι γιατροί δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο να χρειαστεί να μεταφερθεί και αυτό στο Καραμανδάνειο.

Πηγή: patrisnews.com