Κυ. Απρ 28th, 2024

ΣΑΡΩΤΙΚΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η Επόμενη ημέρα του Δημήτρη Πιστεύου, έχει δημιουργήσει μεγάλη ένταση και αναστάτωση, στο Κιάτο.

Τα πρόσωπα που παρουσιάζει κάθε μέρα η παράταξη του Πιστεύου, ιδιαίτερα αυτά που προέρχονται από την πόλη του Κιάτου, έχουν δημιουργήσει πανικό και αφόρητες καταστάσεις στο δημαρχείο, που επικρατεί μεγάλος εκνευρισμός.

Είναι ξεκάθαρα εμφανές ότι η κοινωνία έχει αποφασίσει για τους δικούς της λόγους την αλλαγή στην δημοτική αρχή και αυτό εκφράζεται με τα πρόσωπα που αποδέχονται την συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο του Πιστεύου.

Το χαμηλό προφίλ του υποψήφιου δημάρχου, η επάρκεια του αλλά και ο τρόπος που πολιτεύετε, εύκολα προσελκύουν κοινωνικά και αυτοδιοικητικά στελέχη, που πολλά μάλιστα κάνουν και την υπέρβαση.

Οσο γίνεται πιο ποιοτικό το ψηφοδέλτιο στο Κιάτο, τόσο σημαντικότερες προσωπικότητες προσελκύει.

Μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό.

Τα αντανακλαστικά της πόλης λειτουργούν πολύ καιρό τώρα και το αίτημα της αλλαγής έχει απλωθεί στο κέντρο και τις γειτονιές.

Το επιτελείο του Σπύρου Σταματόπουλου, έχει αντιληφθεί ότι έχει χαθεί η μάχη της παραλίας και έχει ρίξει όλο το βάρος του, στα χωριά για να μπορέσει να ισορροπήσει την κατάσταση.

Εκεί, στα χωριά το κλίμα έχει πολωθεί άσχημα και γίνεται κάθε προσπάθεια να κοπεί η δυναμική Πιστεύου.

Εργα δεν έγιναν, δεν τα βλέπουμε και δεν άλλαξαν την ποιότητα ζωής μας.

Για πρώτη φορά στα τελευταία 17 χρόνια ο Σπύρος Σταματόπουλος, νοιώθει την ήττα να του κτυπά με βρόντο την πόρτα και όσο περνούν οι μέρες, θα αισθάνεται όλο και πιο ανασφαλής με αποτέλεσμα να πέσει στην θανάσιμη εκλογικά παγίδα της πόλωσης μέσα στο Κιάτο.

Αν το κάνει αυτό θα είναι η τελευταία του πράξη ως δήμαρχος!