Κυ. Απρ 28th, 2024

Δύο νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο Αλέξανδρος Γκουργιώτης

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η «Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ»  και  ο  επικεφαλής της  Αλέξανδρος Γκουργιώτης, υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων, καλωσορίζουμε την κ. Αλωνιστιώτη Αναστασία (Νατάσα), που συμμετέχει στο  ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας για τη διεκδίκηση του Δήμου Κορινθίων στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές (Οκτώβριος 2023).

Συνοπτικό Βιογραφικό

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΑ) ΑΛΩΝΙΣΤΙΩΤΗ

Γεννήθηκε στην Κόρινθο και είναι κάτοικος Αγίου Βασιλείου.

Είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Νοσηλευτικής Αθηνών καθώς και  της Ιταλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης, είναι κάτοχος  Μεταπτυχιακού  Διπλώματος Σπουδών στην «Οικονομία, Διοίκηση και Πολιτική της Υγείας»  του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου.

Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά.

Εργάζεται  στο νοσοκομείο Κορίνθου τα τελευταία 35 χρόνια.

Η επαγγελματική της πορεία ξεκίνησε από το Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμιγκ Μελισσίων Αττικής το 1988 και το 1991 μετατάχθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπου εργάζεται μέχρι σήμερα.

Κατέχει ειδικότητα Παθολογικής Νοσηλευτικής και υπηρέτησε ως Προϊστάμενη Τμήματος για έντεκα συνεχόμενα έτη – μέχρι το 2020 – στην Παθολογική , στην Καρδιολογική και στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου.

Το 2020 μετατάχθηκε στην Διοικητική Υπηρεσία όπου συνεχίζει να προσφέρει από την νέα της θέση στο τομέα της υγείας.

Επιπλέον διετέλεσε μέλος Υπηρεσιακού Συμβουλίου, μέλος και Γραμματέας του Ενιαίου Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου  επί δεκαετίας (μέχρι και το 2022).

Παράλληλα μεγάλη είναι η συμβολή της στην δευτεροβάθμιά και την μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση αφού από το 2004 απασχολείτε ως ωρομίσθια καθηγήτρια/εκπαιδεύτρια  Νοσηλευτικής  και  συναφών μαθημάτων σε:

1.Επαγγελματικά λύκεια των Αθηνών αλλά και του ΕΠΑΛ Λουτρακίου,

2.Κέντρα  Δια Βίου Μάθησης σε θεματικές που αφορούν Αγωγή Υγείας – Υγιεινή και Ασφάλεια, και τέλος

3. ΔΙΕΚ Βοηθών Νοσηλευτικής (Λουτρακίου).

 Η διδασκαλία της έδωσε την ευκαιρία να μοιραστεί τις γνώσεις της και να συνεισφέρει στην εκπαίδευση νέων επαγγελματιών στον τομέα της Νοσηλευτικής και της αγωγής υγείας.

Είναι διαζευγμένη και έχει έναν γιο.

Η «Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ»  και  ο  επικεφαλής της  Αλέξανδρος Γκουργιώτης, υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων, καλωσορίζουμε τον κ. Καρακατσάνη Παναγιώτη, που συμμετέχει στο  ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας για τη διεκδίκηση του Δήμου Κορινθίων στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές (Οκτώβριος 2023).

Συνοπτικό Βιογραφικό

Υγειονομικός – Νοσηλευτής στον τομέα της ψυχικής υγείας

O Παναγιώτης Καρακατσάνης είναι Πτυχιούχος νοσηλευτής του Α-ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ με έδρα την Λαμία.

 Είναι κάτοχος διπλώματος BLS (Basic Life Support) από το European Resuscitation Council με συμμετοχή σε πολλά επιμορφωτικά  σεμινάρια ειδικά στον τομέα της ψυχικής υγείας.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 5ου δημοτικού  σχολείου από το 2017-2021 και Πρόεδρος του συλλόγου σπουδαστών του τμήματος της ΣΕΥΠ για 3 χρόνια Α-ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ με έδρα την Λαμία.

Εργάζεται  στον Ευαγγελισμό Αμκε στα Αθίκια Κορινθίας και στο Attica rehabilitation center στην Μαγούλα Αττικής. Είναι πατέρας δυο τέκνων 12 και 10 ετών.