Πε. Μαρ 28th, 2024

Σοβαρό τροχαίο με ανατροπή νεκροφόρας στο Κιλκίς (Βίντεο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο οδηγός της νεκροφόρας βγήκε από το αυτοκίνητο χωρίς σοβαρό τραυματισμό, ενώ ο συνοδηγός του μετά τον απεγκλωβισμό του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κιλκίς, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνουΣοβαρό τροχαίο ατύχημα είχαμε στο Κιλκίς με νεκροφόρα που ξέφυγε από το δρόμο και ανετράπη στην περιοχή της Δοϊράνης.

Το ατύχημα έγινε το βράδυ της Παρασκευής 15 Απριλίου με τους δυο επιβάτες του αυτοκινήτου να έχουν… Άγιο.Η νεκροφόρα κινούνταν στο εθνικό οδικό δίκτυο Κιλκίς – Δοϊράνη, με κατεύθυνση προς το Κιλκίς.

Σε μικρή απόσταση από τον κόμβο Δοϊράνης – Δροσάτου, σύμφωνα με το eidisis.gr, το αυτοκίνητο ξέφυγε από το δρόμο, σύρθηκε στην τσιμεντένια άκρη μιας μικρής γέφυρας και αμέσως μετά ανετράπη μέσα στο παράπλευρο χαντάκι του δρόμου.Από την ανατροπή και πρόσκρουση η νεκροφόρα καταστράφηκε εντελώς με το μπροστινό της μέρος να έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα. Αμέσως κινητοποιήθηκαν η Τροχαία, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Κιλκίς, για να μπορέσουν να απεγκλωβίσουν τα δυο άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.Ο οδηγός της νεκροφόρας βγήκε από το αυτοκίνητο χωρίς σοβαρό τραυματισμό, ενώ ο συνοδηγός του μετά τον απεγκλωβισμό του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κιλκίς, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, μετά τις επεμβάσεις που χρειάστηκαν στην Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο εργαζόμενοι του Γραφείου Τελετών είχαν μόλις ολοκληρώσει τις διαδικασίες της κηδείας και της ταφής που τους είχαν ανατεθεί σε οικισμό της λεκάνης Δοϊράνης και επέστρεφαν στην έδρα τους, στην πόλη του Κιλκίς.

Πηγή: firefightingreece.gr