Τρ. Απρ 16th, 2024

Στο Δημαρχείο Λουτρακίου ο Γ. Δέδες, υποψήφιος βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στο Δημαρχείο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Κορινθίας με το ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, κ. Γιώργος Δέδες, ο οποίος συνοδευόμενος από τους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξης ”Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο” κ. Τάσο Μποζίκη και κ. Χρήστο Καρσιώτη, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, κ. Γιώργο Γκιώνη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν εκτενώς τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί τα τελευταία χρόνια στο Δήμο αλλά και σε αυτά που αναμένεται να ολοκληρωθούν το ερχόμενο διάστημα. Ο Δήμαρχος Λουτρακίου, κ. Γιώργος Γκιώνης, τόνισε τη συμβολή του κ. Δέδε στην ανάπτυξη του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, μέσω σημαντικών έργων άνω των 45 εκατομμυρίων ευρώ, όταν ο κ. Δέδες ήταν Γενικός Γραμματέας Υποδομών επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ. Ανάμεσά τους, η πρώτη αντιπλημμυρική μελέτη για το Δήμο, ο Προαστιακός, χρηματοδότηση για έκτακτες ανάγκες.

Ο υποψήφιος βουλευτής Κορινθίας με το ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, κ. Γιώργος Δέδες, υπογράμμισε, ότι στόχος του είναι να συναντηθεί με όλους τους Δημάρχους της Κορινθίας, ώστε να μεταφέρει αιτήματα, προβλήματα και διεκδικήσεις, τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή, όσο και στην Περιφέρεια.

«Οφείλουμε να στηρίζουμε και να ενισχύουμε το λόγο των αυτοδιοικητικών», δήλωσε ο κ. Δέδες

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί: