Κυ. Απρ 28th, 2024

ΣΥΜΜΑΧΙΑ εμπειρίας και ανανέωσης από τον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο! 

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ισχυροποιείται συνεχώς η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου ανακοινώνοντας έμπειρα στελέχη που έχουν με απτό έργο δείξει και αποδείξει την αποτελεσματικότητα τους στην κορινθιακή κοινωνία αλλά και νέα στελέχη, με ιδέες, με προτάσεις, με φιλοδοξίες για να προσφέρουν στον τόπο που ζουν και εργάζονται το καλύτερο δυνατό!

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:

ΒΛΑΣΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Κωνσταντίνου

Ο μακροβιότερος και πλέον επιτυχημένος Πρόεδρος των Εξαμιλίων , ανακοινώνεται σήμερα από την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. Ο Αλέξανδρος Βλάσσης θέτει υποψηφιότητα στο πλευρό του Δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου για 2η φορά , εξελέγη το 2019 με την τιμητική ψήφο των συγχωριανών του Πρόεδρος τοπικού συμβουλίου ενώ είχε εκλεγεί τόσο το 2010 όσο και το 2014 με τον συνδυασμό του πρώην Δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού αναλαμβάνοντας καθήκοντα προέδρου από το 2012. 

Στην 12ετή θητεία του στην προεδρία του τοπικού συμβουλίου έχει πετύχει σημαντικά έργα για την κοινότητα Εξαμιλίων, αναφέρονται ενδεικτικά τα εξής:2012 :Ολοκληρώθηκε και εγκαινιάστηκε το Πνευματικό Κέντρο Εξαμιλίων. 2016: Ολοκληρώθηκε και εγκαινιάστηκε ο νέος ιδιόκτητος βρεφονηπιακός και παιδικός  σταθμός Εξαμιλίων, ένα έργο βαλτωμένο επι σειρά ετών που αποδόθηκε στις οικογένειες του χωριού μετά απο συντονισμένες ενέργειες.

20 και πλέον χιλιόμετρα ασφάλτου μετέτρεψαν το οδικό δίκτυο στο χωριό και στους οικισμούς σε δίκτυο σύγχρονο και ασφαλές.Για την αντιπλημμυρική προστασία των Εξαμιλίων ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν δυο έργα, το ένα αφορά τοποθέτηση αγωγού ομβρίων υδάτων σε κεντρικό σημείο των Εξαμιλίων και πεζοδρόμηση ώστε να αποφεύγονται πλημμυρικά φαινόμενα που ταλαιπωρούσαν τους κατοίκους και το δεύτερο αφορά την ανέγερση νέας γέφυρας επι ρέματος που είχε προκαλέσει σοβαρότατες καταστροφές το 2019 στο φαινόμενο ΖΟΡΜΠΑΣ,Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε με τις συνεχείς πιέσεις του τοπικού συμβουλίου και του προέδρου ο φωτισμός της Κορίνθου – Εξαμιλίων ένα έργο πολύ σημαντικό για το χωριό ,το οποίο δυστυχώς σήμερα δεν λειτουργεί και αναμένονται από  την Περιφέρεια οι δέουσες ενέργειες για την αποκατάσταση του.Παραδόθηκε στους κατοίκους η αναπλασμένη  κεντρική πλατεία του χωριού καθώς και νέα πιστοποιημένη παιδική χαρά την οποίαν απολαμβάνουν σήμερα μικροί και μεγάλοι.Ενεργός στα κοινά από μικρή ηλικία, μετείχε στον Πολιτιστικό Σύλλογο Εξαμιλίων, στα διοικητικά όργανα και τις επιτροπές του οποίου προσέφερε με συνέπεια και αφοσίωση υπηρεσίες για πλέον των 20 ετών. Εθελοντής αιμοδότης όλα τα χρόνια της ζωής του, στήριξε και προώθησε με την συμμετοχή και τις ενέργειές του την Επιτροπή Αιμοδοσίας του Συλλόγου συμβάλλοντας στην εδραίωσή της.

Ο Αλέξανδρος Βλάσσης είναι μόνιμος κάτοικος Εξαμιλίων, ασχολείται με την οργανωμένη γεωργική παραγωγή και είναι πατέρας δυο κοριτσιών, της Βασιλικής και της Σοφίας, 9 και 6 ετών αντίστοιχα. Στις εκλογές του Οκτώβρη θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Κορινθίων.  “Με το Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο συνεργαστήκαμε και πετύχαμε πολλά από το 2019 μέχρι σήμερα. Συνεχίζουμε μαζί για να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα για την πόλη , τα χωριά τους δημότες” δηλώνει ο ίδιος χαρακτηριστικά. 

Κυριακού Μαρία

 Η Μαρία είναι μια ακόμα νέα υποψηφιότητα για την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. Ελεύθερη επαγγελματίας, πτυχιούχος κομμωτικής, διαμένει μόνιμα στο Περιγιάλι. Είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί. Θέτει υποψηφιότητα επιθυμώντας να είναι ενεργή στα κοινά του χωριού της, να προσφέρει στην ανάδειξη του, στην επίλυση ζητημάτων, στην στήριξη των συμπολιτών της.

Νικολέττα Κακανάκου

Η Νικολέτα είναι επιχειρηματίας έμπορος , κάτοικοςΛουτρώνΩραίαςΕλένης , έγγαμηκαι μητέρα δύοπαιδιών .

Βαρδουνιώτης Αριστοτέλης

 Ο Αριστοτέλης είναι κάτοικος Άσσου, παντρεμένος και πατέρας 4 παιδιών. Ασχολείται με ηλεκτρολογικές εργασίες και διατηρεί κατάστημα στην περιοχή του Άσσου. Τον καλωσορίζουμε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ! 

Διαμαντοπούλου Σπαθή Κατερίνα

Καλωσορίζουμε την Κατερίνα στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, μια ακόμα νέα υποψήφια που εμπιστεύεται την δημοτική αρχή και τον δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο και συμπορεύεται μαζί του. Η Κατερίνα είναι κάτοικος Κόρφου, παντρεμένη με τον Αθανάσιο Σπαθή, έχει δυο παιδιά και ένα εγγόνι. Είναι ενεργό μέλος της κοινωνίας του Κόρφου, Πρόεδρος σήμερα στα ΚΑΠΗ της κοινότητας.

Δεσποτοπούλου Σκούρα Βασιλική (Κική)

 Η Κική είναι κάτοικος Κόρφου. Συνταξιούχος, μητέρα δυο παιδιών επιθυμεί να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά του χωριού της και γι αυτό θέτει υποψηφιότητα με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου