Πα. Απρ 26th, 2024

ΣΥΣΣΩΜΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ, ΑΡΧΑΙΕΣ ΚΛΕΩΝΕΣ, ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ, ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΝΕΜΕΑ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το κάλεσμα του Κώστα Κόλλια, Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας, το βράδυ της Τετάρτης (3/5) στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Βέλου-Βόχας.

Πλήθος πολιτών παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ομιλία του Βουλευτή Κορινθίας και τον τίμησαν με την παρουσία τoυς, εκφράζοντας την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στον αγώνα που δίνει όλα αυτά τα χρόνια για την Κορινθία.

Ο κύριος Κόλλιας καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κόσμο που παρεβρέθηκε και στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εκείνον που οι συντοπίτες του αφιέρωσαν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους για να είναι κοντά του αυτή την ιδιαίτερη στιγμή και να του ευχηθούν καλό αγώνα.

Με την τόλμη, την ελπίδα, το ήθος και τη συνέπεια, που αποτελούν οδηγό της προεκλογικής του εκστρατείας, υποσχέθηκε πως θα δουλέψει ακόμα πιο σκληρά και μεθοδικά και ζήτησε την στήριξη όλων σε αυτή του την προσπάθεια, ώστε μαζί να ενώσουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου η Κορινθία να πρωταγωνιστήσει στην εξέλιξη, την ανάπτυξη και την ευημερία και να διεκδικήσει αυτό που της αξίζει.

Ήταν μια όμορφη βραδιά που έδωσε το στίγμα της φιλοσοφίας της προεκλογικής εκστρατείας του κ. Κόλλια, ο οποίος επενδύει, όχι μόνο στην ενότητα της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και στην ενότητα της ίδιας της Κορινθίας.

Ο Βουλευτής, σε σχετική επικοινωνία μας μαζί του, έκανε τις εξής δηλώσεις:

«Την Τετάρτη επισκέφτηκα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Βελου-Βόχας. 

Είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τους συμπολίτες μου για τα τοπικα θέματα, τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις καθώς και για τις πρωτοβουλίες μου για τα αγροτικά ζητήματα του τόπου μας.

Κάθε φορά με «γεμίζει» και με συγκινεί ιδιαίτερα η επικοινωνία μου μαζί τους, ο διάλογος και οι συζητήσεις μας για κάθε ζήτημα που χρήζει επίλυσης και βελτίωσης.

Αγαπώ να βοηθώ και να αφουγκράζομαι τα προβλήματα των συμπολιτών μου. Παλεύω με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου οι συνθήκες της ζωής τους να βελτιωθούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό.


Ευχαριστώ από καρδιάς, για μια ακόμη φορά, τους συμπολίτες μου για την παρουσία τους, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου.

Συνεχίζω τον προεκλογικό μου αγώνα, μαχόμενος πάντα με ήθος και ευπρέπεια.».

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΛΙΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑ, ΣΕ ΑΡΧΑΙΕΣ ΚΛΕΩΝΕΣ, ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ, ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΝΕΜΕΑ.
Κοσμοσυρροή επικράτησε στις προεκλογικές εκδηλώσεις του Βουλευτή Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Κόλλια, στις Αρχαίες Κλεωνές, στον Άγιο Βασίλειο, στον Κουταλά, στο Σπαθοβούνι και στην Αρχαία Νεμέα.

Άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών κατέκλυσαν τα καφενεία, στα οποία πραγματοποιήθηκαν οι συγκεντρώσεις του Βουλευτή Κορινθίας και στα οποία κυριολεκτικά δεν έπεφτε καρφίτσα.

Ο κύριος Κόλλιας, μέσα σε κλίμα συναισθηματικής φόρτισης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τους συντοπίτες του και, λίγο μετά, αναφέρθηκε σε θέματα πολιτικής, στα πεπραγμένα της Νέας Δημοκρατίας την τελευταία τετραετία, καθώς και σε όλες τις ενέργειες και παρεμβάσεις στις οποίες έχει προβεί ο ίδιος, από την πρώτη στιγμή της εκλογής του, σε καίρια ζητήματα που απασχολούν τον τόπο του.

Τέλος, ανέφερε ότι οι ερχόμενες εκλογές είναι κρίσιμες για την πατρίδα και η ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας πέρα από προσωπική και παραταξιακή επιλογή αποτελεί εθνικό καθήκον.

Σε σημερινή δήλωσή του για το θέμα, ο κ. Κόλλιας σημείωσε τα εξής:

«Συναντήθηκα χθες με τους συμπολίτες μου στις Αρχαίες Κλεωνές, στον Άγιο Βασίλειο, στον Κουταλά, στο Σπαθοβούνι και στην Αρχαία Νεμέα.

Ειλικρινά, μπορώ να δηλώσω με βεβαιότητα ότι σε όλη τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής μου διαδρομής, οι χθεσινές επισκέψεις μου ήταν ίσως οι πιο πολυπληθείς.

Η συμμετοχή όλων των φίλων και των συντοπιτών μου ήταν πραγματικά ανεπανάληπτη!

Τους ευχαριστώ θερμά όλους και δεσμεύομαι ότι θα βάλω τα δυνατά μου για ένα καλύτερο αύριο για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Νιώθω πιο ευγνώμων από ποτέ!!!

Συνεχίζω με ήθος, ευπρέπεια και συνέπεια.».