Σα. Μάι 4th, 2024

Τιμολέων Πιέτρης: Η τοποθέτηση μου στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η τοποθέτηση μου στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο στο θέμα που είχε να κάνει με την σύσταση της νέας τουριστικής επιτροπής για την νέα θητεία

Στην τοποθέτησή μου πρώτον απ’ όλα έδωσα ευχές στην νέα αντιδήμαρχο τουρισμού αλλά και για τα νέα μέλη της τουριστικής επιτροπής όπως επίσης δήλωσα ότι εύχομαι και πιστεύω ότι θα γίνει δουλειά ,η οποία θα είναι προς όφελος των δημοτών μας.

Στη συνέχεια είπα ότι είμαι περήφανος διότι παρέδωσα πολλά περισσότερα απο αυτά που παρέλαβα το 2019, και ευχήθηκα όταν έρθει η ώρα να παραδώσει περισσότερα απο αυτά που βρήκε και απο εμένα η αντιδήμαρχος Τουρισμού. Έτσι είπα θα πρέπει να γίνεται σε οποιαδήποτε θέση ευθύνης κάθε φορά να πηγαίνουμε πιο ψηλά και να γίνεται κάτι καλύτερο για την περιοχή μας.

Αναφέρθηκα στα μέλη της τουριστικής επιτροπής που προτάθηκαν από την ίδια και την δημοτική αρχή ότι όλα είναι καταξιωμένα άτομα ο καθένας ξεχωριστά στο αντικείμενο που δραστηριοποιείται όμως πρότεινα ότι καλό θα είναι να ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ και κάποια άλλα μέλη τα οποία θα συνδράμουν στην βέλτιστη δουλειά για το Δήμο μας για την τουριστική ανάπτυξη περιοχής μας .