Πε. Απρ 25th, 2024

Τρόμος για ηλικιωμένο στο Βραχάτι: Βρέθηκε στα χέρια των αδίστακτων ληστών μέσα στο σπίτι του

Κοινοποίηση ειδήσεων

Τρόμος για 80χρονο στο Βραχάτι Κορινθίας. Τρεις άγνωστοι δράστες, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, εισέβαλαν στο σπίτι του και τον λήστεψαν.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, έσπασαν την μπαλκονόπορτα και μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού που βρίσκεται στον πρώτο όροφο. Με τη χρήση βίας απείλησαν τον 80χρονο, ο οποίος τους έδειξε το σημείο όπου έκρυβε τα χρήματα.

Οι ίδιοι, απέσπασαν το χρηματικό ποσό ύψους 4.000 ευρώ ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί.

Κατέβασαν στο ισόγειο της κατοικίας, όπου στεγάζεται το κατάστημα του γιού του, τον ηλικιωμένο ελαιοχρωματιστή, θέλοντας να πάρουν και άλλα χρήματα.

Όμως ο 80χρονος, κατάφερε να ενεργοποιήσει τον συναγερμό του καταστήματος, με αποτέλεσμα οι 3 δράστες να τραπούν σε φυγή. Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί του ΑΤ Βέλου Βόχας, στους οποίους ο ηλικιωμένος έκανε γνωστό πως δεν επιθυμεί τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου, ύστερα από την κατάθεση του ηλικιωμένου, έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των σκληρών κακοποιών