Πα. Μάι 17th, 2024

Υποψήφιος με τον Σπύρο Σταματόπουλο ο Παναγιώτης Φιλόπουλος (Καπρής)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Τον Παναγιώτη Φιλόπουλο (Καπρή) ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σικυωνίων, Σπύρος Σταματόπουλος. “Καλωσορίζουμε στην Συμμαχία Νέων Σικυωνίων έναν νέο άνδρα μαχητή της ζωής και αγρότη-βιοκαλλιεργητή”, αναφέρει η ανακοίνωση στα social media, ενώ στο μήνυμά του που συνόδευσε την ανάρτηση, περιγράφει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Ο Παναγιώτης γεννήθηκε στην Αρχαία Φενεό το 1976 από πολύτεκνη οικογένεια. Μεγάλωσε, ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χωριό του. Είναι απόφοιτος του Τεχνικού Πολυκλαδικού Λυκείου Ηλιούπολης Αθηνών, Τμήμα Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων. Εργάστηκε αρχικά ως ηλεκτρολόγος ελεύθερος επαγγελματίας και το 1997 εργάστηκε στην ΔΕΗ (Δ/νση Νήσων Αττικής), από όπου αποχώρησε οικειοθελώς για να επιστρέψει στην Αρχαία Φενεό. Ασχολείται επιχειρηματικά με τον χώρο της εστίασης και των καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης (AirBnB) καθώς είναι ιδιοκτήτης της γνωστής ταβέρνας «Καπρής» και των καταλυμάτων “Capris Roustic House”. Ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής ενασχόλησής του το απορροφούν οι αγροτικές καλλιέργειες και συγκεκριμένα οι βιοκαλλιέργειες καθώς είναι βιοπαραγωγός από το 1999 και ενεργό μέλος του Συλλόγου Βιοκαλλιεργητών Αττικής. Είναι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Καλλή, οικονομολόγο και κοινωνική πολιτική επιστήμονα, από το Πάσιο. Έχουν δύο παιδιά: Την Μαριαλένα που σπουδάζει στο 3ο έτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και τον Κωνσταντή που φοιτά στην Γ΄ Λυκείου του Τμήματος Γεωπονίας του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Κιάτου.

“Με την παρουσία μου, τις γνώσεις μου, την εμπειρία μου και πάνω απ’όλα με την θέληση μου για προσφορά στον τόπο, επιθυμώ να συμβάλλω ενεργά στη τουριστική ανάπτυξη της παραλιακής ζώνης και του ορεινού όγκου Φενεού – Στυμφαλίας, στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων και στη διαρκή στήριξη και προώθηση του αγροτικού τομέα του Δήμου Σικυωνίων. Η αγάπη μου για τον τόπο που γεννήθηκα και ζω δεν μπορεί πλέον να με αφήσει αμέτοχο. Οφείλω να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην ανάπτυξη του Δήμου Σικυωνίων”, ανέφερε.