Πε. Μαρ 28th, 2024

Χαϊδάρι: Αγωνία για την 16χρονη που εξαφανίστηκε – Απαγωγή από Ρομά καταγγέλλει η μητέρα της

Κοινοποίηση ειδήσεων

Θρίλερ εξελίσσεται γύρω απο την υπόθεση εξαφάνισης της 16χρονης Γεωργίας από το Χαϊδάρι.

Η νεαρή  βρισκόταν έγκλειστη στο ψυχιατρικό κατάστημα στο Δαφνί και το πρωί το δωμάτιό της βρέθηκε άδειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 η κοπέλα είχε μεταφερθεί προχθές από την Πάτρα στο Δαφνί, καθώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έχει και στο παρελθόν νοσηλευτεί, ωστόσο χθες βράδυ φαίνεται ότι την απήγαγαν, όπως καταγγέλλει η μητέρα της.

Το ίδιο τοπικό μέσο αναφέρει ότι η κοπέλα είχε φύγει αρκετές φορές από το σπίτι της ακολουθώντας νεαρό Ρομά. Ως αποτέλεσμα η μητέρα της είχε καταθέσει μήνυση στην προσπάθεια να έχει μαζί της το παιδί της.

Πρόσφατα η νεαρή βγήκε βόλτα και εξαφανίστηκε για μια ακόμα φορά. Στη συνέχεια βρέθηκε ξυλοκοπημένη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Για αυτό και υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την νέα της εξαφάνιση.

Μετά την παρέμβαση της αστυνομίας στην προηγούμενη εξαφάνισή της, αποφασίστηκε η 16χρονη να μεταφερθεί στο Δαφνί για παρακολούθηση. Σύμφωνα όμως με την καταγγελία της μητέρας της, κόβοντας τα κάγκελα που υπήρχαν στον χώρο άγνωστοι μπήκαν στο δωμάτιο της κοπέλας και την πήραν, κάτι που ανακάλυψαν οι υπεύθυνοι του νοσηλευτηρίου αργότερα.

Η μητέρα της που αγωνιά για την τύχη του παιδιού της ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση της ανήλικης το οποίο προέβη άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της,κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.