Πα. Μάι 17th, 2024

Χρήστος Θανασενάρης: Συστρατεύομαι με τον Πέτρο Τατούλη για να φέρουμε και πάλι τα χαμόγελα και την ανάπτυξη στην Κορινθία μας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο Χρήστος Θανασενάρης είναι ένας νέος άνθρωπος, με μεγάλα όνειρα και αγάπη για τον τόπο του, τον Φενεό, αλλά και όλη την Κορινθία!

Ο Χρήστος γεννήθηκε στην Κόρινθο το 1983 και μεγάλωσε στην Αρχαία Φενεό (Καλύβια). Τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο στην Αρχαία Φενεό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο στην Γκούρα. Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, το 2008 κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα ως εποχικός Πυροσβέστης. Εμφορούμενος από μεγάλη αγάπη για το περιβάλλον και κυρίως τα δάση, αφού δίπλα σ’ αυτά μεγάλωσε, ο Χρήστος διακρίθηκε με τιμητικές αναφορές, για την αυταπάρνηση και την αυτοθυσία με την οποία επιχειρούσε στις πυρκαγιές και κυρίως τις δασικές.
Παράλληλα, με την εργασία του στο Πυροσβεστικό Σώμα πιστοποίησε τις δεξιότητές του ως επαγγελματίας οδηγός φορτηγών Δημοσίας Χρήσης, αντικείμενο που από το 2014 και μέχρι το 2019 απετέλεσε το κύριο επάγγελμά του.

Η αγάπη του όμως για το φυσικό περιβάλλον, τα φυσικά οικοσυστήματα και κυρίως τα δάση, τον οδήγησε και πάλι πίσω στους κόλπους του Πυροσβεστικού Σώματος, όπου υπηρετεί από το 2019 έως και σήμερα ως Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης.
Τα τελευταία χρόνια κατοικεί στο Βραχάτι, χωρίς όμως να αποκόψει ποτέ τους ισχυρούς συνεκτικούς δεσμούς με την γενέτειρά του, τον Φενεό, όπου διατηρεί αγροτικές καλλιέργειες, το πατρικό του σπίτι, οικογένεια και φίλους.

«Συστρατεύομαι στις δυνάμεις της «Νέας Πελοποννήσου» με επικεφαλής τον Πέτρο Τατούλη, ώστε να φέρουμε και πάλι τα χαμόγελα και την ανάπτυξη στον τόπο μας, στην Κορινθία και σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου», δήλωσε ο Χρήστος Θανασενάρης.