Κυ. Ιούν 23rd, 2024

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στο Λουτράκι το 1Ο Τουρνουά Ακαδημιών Πετοσφαίρισης (video – φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το  1Ο  Τουρνουά Ακαδημιών Πετοσφαίρισης που διοργάνωσε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 ο Α.Ο Ποσειδών Λουτρακίου εις μνήμη του επί πενήντα {50} έτη Προέδρου του Βλάση Φίλη

με την συμμετοχή οκτώ συλλόγων {ΑΣΠ Κόρινθος . ΠΑΟ Κορίνθου , Νέα Ιωνία Κορίνθου , Φιλία Κορίνθου ,Παμβοχαϊκός , Απόλλων Ξυλοκάστρου , Α.Σ.ΠΕ. Τρίπολης , Ποσειδών Λουτρακίου } και  έλαβαν μέρος 250 παιδιά  στα αθλήματα < πιάνω και πετώ > και 4 εναντίον 4 .

Πρόθεση του συλλόγου του Λουτρακίου είναι το συγκεκριμένο τουρνουά να θεσμοθετηθεί ετησίως αναγνωρίζοντας και τιμώντας με αυτόν τον τρόπο έναν άνθρωπο του αθλητισμού που έδωσε το σύνολο της δραστηριότητας του στην τοπική αθλούμενη νεολαία επί μισό αιώνα αφού πέραν του ότι υπήρξε  ιδρυτικό μέλος και μόνιμος Πρόεδρος του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ , ιδιαίτερα δραστηριοποιήθηκε και πρωτοστάτησε μαζί με άλλους  αθλητικούς παράγοντες της πόλης στην δημιουργία δύο πολύ σημαντικών αθλητικών εγκαταστάσεων όπως το Κλειστό Γυμναστήριο ¨Γ.  Γαλανόπουλος¨ και το ¨Θώδειο¨ Στάδιο Λουτρακίου.