Δε. Δεκ 11th, 2023

Θρίλερ με το θάνατο της νεαρής μητέρας από το Λουτράκι – Τι αποκαλύπτεται 10 μήνες μετά

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σε θρίλερ φαίνεται να εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου της νεαρής μητέρας από το Λουτράκι, καθώς νέες αποκαλύψεις αλλάζουν και πάλι τα δεδομένα.

Ντόπιοι στην Αμφιλοχία, μιλούν για χρήματα τα οποία βρέθηκαν στο αυτοκίνητο της νεαρής γυναίκας, ενώ η πινακίδα του αυτοκινήτου, όπως αναφέρεται παραδόθηκε στην αστυνομία περίπου μία εβδομάδα μετά το θάνατο της νεαρής γυναίκας.
Μάρτυρες, όπως αποκάλυψε το το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ανέφεραν χαρακτηριστικά:.
«Βρέθηκαν ένα μάτσο χρήματα»
«Το βράδυ που έφεραν το αυτοκίνητο από τη θάλασσα κάποιοι που ήταν εκεί από τους ιθύνοντες άνοιξαν το καπό και είχε ένα τσαντάκι με ένα μάτσο πενηντάρικα, αυτή τη λέξη άκουσα το μάτσο, εδώ στα Αμφιλοχιώτικα ερμηνεύεται σε πολλά χρήματα τουλάχιστον 40-50 πενηντάρικα», τόνισε ο Γιώργος Κτίστης, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης εστιατορίου στη περιοχή ενώ συνέχισε λέγοντας:
«Ακούστηκε ότι την είχε βρει ένας ηλεκτρολόγος και ότι την είχε στο μαγαζί και την ημέρα που άκουσε ότι ψάχνουν αυτό το αυτοκίνητο πήγε και την παρέδωσε».
«Αυτό που θέλω εγώ είναι να λάμψει η αλήθεια, αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και θα φτάσουμε μέχρι το τέλος την υπόθεση», αναφέρει ο Άρης Αντωνόπουλος, σύζυγος της 36χρονης.