Πε. Αυγ 11th, 2022

Ρόδος:Θρίλερ με τον βιασμό 19χρονης τουρίστριας-Νέα δεδομένα στην υπόθεση

Κοινοποίηση ειδήσεων

Εντός της ημέρας θα απολογηθεί ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου ένας 22χρονος Πακιστανός κατηγορούμενος, σύμφωνα με σχετική καταγγελία, για βιασμό 19χρονης Νορβηγής. Ο 22χρονος  συνελήφθη το πρωί της Τρίτης μετά από καταγγελία της 19χρονης η οποία υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή, ότι έπεσε θύμα βιασμού.

Πιο συγκεκριμένα η 19χρονη υποστήριξε ότι την 1η Οκτωβρίου 2018 ενώ διασκέδαζε με παρέα συνομήλικων ομοεθνώντης σε νυχτερινό κέντρο της οδού Ορφανίδου γνώρισε έναν άνδρα ο οποίος της είπε ότι είναι Έλληνας και της πρότεινε να την κεράσει σφηνάκια. Στην συνέχεια της ζήτησε να βγουν από το κατάστημα για να μιλήσουν και την οδήγησε στην παραλία της Ακτής Μιαούλη.

Εκεί ξεκίνησε να την αγκαλιάζει και να την φιλάει, της κατέβασε το εσώρουχο της και την ακινητοποίησε. Η 19χρονη διατείνεται ότι κατ’ επανάληψη του είπε ότι δεν θέλει να συνερευθεί ερωτικά μαζί του και ότι ήθελε να επιστρέψει στην παρέα της στο κέντρο αλλά λόγω της μεγάλης ποσότητας αλκοόλ που είχε καταναλώσει δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να ξεφύγει. Ο 22χρονος, όπως είπε, την εξανάγκασε σε εξώγαμη συνουσία χωρίς προφύλαξη. Αμέσως έφυγε, ενημέρωσε τους φίλους της και κάλεσαν την αστυνομία που τον εντόπισε και τον προσήγαγε.

Κατηγορούμενος: Μου έκανε αίτημα φιλίας στο facebook

Ο ίδιος αρνήθηκε τα όσα του αποδίδει η 19χρονη. Εργάζεται σε ξενοδοχείο και την 1η Οκτωβρίου 2018 συνάντησε την 19χρονη στο κέντρο με έναν φίλο του. Η κοπέλα φέρεται να του είπε ότι της άρεσε το μούσι του και του ζήτησε να την κεράσει ένα ποτό.

Κάθισαν, όπως ισχυρίστηκε σε έναν καναπέ και άρχισε να τον φιλάει και να τον χαϊδεύει. Κάποιοι υπάλληλοι του ζήτησαν να μην εκδηλώνεται με τον τρόπο αυτό μέσα στο κατάστημα και τότε η 19χρονη του ζήτησε να φύγουν. Επειδή έμενε μακριά μετέβησαν στην παραλία και έκαναν έρωτα χωρίς προφυλάξεις. Κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης του ζήτησε, όπως είπε, να σταματήσει και 15 λεπτά μετά σηκώθηκε και έφυγε. Η 19χρονη όπως είπε, του έκανε αίτημα φιλίας στο facebook, προκειμένου να πάνε την επόμενη ημέρα για μπάνιο στην θάλασσα.

Πηγή:newsit.gr