Πα. Αυγ 19th, 2022

Το Love your Holidays συμμετέχει στην έκθεση “Πελοποννήσου 2018” και σας προσφέρει δωρεάν ένα αξέχαστο 4ημερο ταξίδι στο Κάιρο (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Το γνωστό ταξιδιωτικό γραφείο Loveyourholidays συμμετέχει στην μεγάλη έκθεση «Πελοπόννησος 2018» που πραγματοποιείται στο λιμάνι της Κορίνθου από τις 3 έως τις 7 Οκτωβρίου 2018.

Holiday Bazaar
Ένα μοναδικό Holiday Bazaar σας περιμένει στο περίπτερο 33 35. Ενημερωθείτε από τους ειδικούς στην διοργάνωση ταξιδιών για τις επόμενες εκπληκτικές διακοπές σας σε απίστευτες τιμές.
Αποκλειστικά για τις ημέρες της έκθεσης, το ταξιδιωτικό γραφείο Loveyourholidays, προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες έκπτωση έως και 100 ευρώ (το ζευγάρι) σε κάθε πακέτο διακοπών για 28η Οκτωβρίου και  Χριστούγεννα- Πρωτοχρονιά – Φώτα.
Κλείσε τις επόμενες διακοπές σου με την εγγύηση του Loveyourholidays
Το ταξιδιωτικό γραφείο Loveyourholidays σε συνεργασία με την Aegean Airlines προσφέρουν δωρεάν ένα αξέχαστο 4ημερο ταξίδι στο Κάιρο σε ένα τυχερό ζευγάρι.

Επισκεφθείτε το περίπτερο 33 35, πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μας και ετοιμαστείτε για ένα μαγευτικό ταξίδι στις πυραμίδες της Αιγύπτου.

Με την άνεση και την ασφάλεια που μόνο το Loveyourholidays σας παρέχει.