Τρ. Μαρ 5th, 2024

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ — ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 2-0

Κοινοποίηση ειδήσεων

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ — ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 2-0 Με ένα πέναλτυ στο 87 λεπτό η Ολυμπιάδα μπόρεσε και νίκησε την πολύ καλή ομάδα του Άρη .

Ένα πέναλτυ για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα τα κορίτσια του Άρη χωρίς αποτέλεσμα.

Σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη η κάθε μία για διαφορετικό λόγο ο διαιτητής ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα .

Και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά θέλοντας η κάθε μία να πάρει ότι καλύτερο μπορούσε από το παιχνίδι. Η Ολυμπιάδα σαν γηπεδούχος είχε το έλεγχο του αγώνα αλλά η καλή άμυνα του Άρη και η τερματοφύλακας Κοτσώνη τελείωναν ότι πήγαινε να δημιουργηθεί από την Ολυμπιάδα ,και αν η Βαρσαμή ήταν πιο προσεχτική στο 40 λεπτό όταν μόνη με την τερματοφύλακα της Ολυμπιάδας Σαλιάκα σούταρε επάνω της ,τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ολυμπιάδα προσπάθησε να πετύχει κάποιο γκολ με πολύ καλές συνεργασίες από την πλευρά του Άρη ήρθαν όμως δύο πολύ καλές αντεπιθέσεις όμως η Δερμεντζόγλου η οποία επέστρεψε στην Ελλάδα και στην ομάδα του Άρη μετά από απουσία 2,5 μηνών έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ .

Και ενώ το παιχνίδι πηγαινε το 0-0 ο διαιτητής στο 87 λεπτό είδε χέρι το στήθος της Κουσκουνά στήνοντας την μπάλα στο σημείο του πέναλτυ το οποίο αξιοποίησε η Σταυροπούλου ανοίγοντας το σκορ, και στο 92 η Μπουλτά έκανε το 2-0 ,ένα γκολ για το οποίο η τερματοφύλακας του Άρη Κοτσώνη επιδεικτικά δεν προσπάθησε να το αποφύγει δείχνοντας την δυσαρεσκειά της για τις αποφάσεις του διαιτητή.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ .(Ελευθεριάδης ). Σαλιάκα – Γεωργίου –Κατωπόδη –Παπαδοπούλου –Μιχαλοπούλου-Προύμπα ( Ζανανιάδη ) -Τοπαλίδη ( Φαμιλωνίδη )–Σταυροπούλου –Κομκότου- Μανιου (74 Πολοπούλου)– Μπούλτά (Γρηγοριάδη )

ΑΡΗΣ ( ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ) Κοτσώνη –Πετροπούλου ( 87 Μιχαλοπούλου ) –Δήμα –Κουσκουνά – Δαρσινού –Γλυκοφρύδη –Λουφάκη (46 Δερμρντζόγλου )-Λίαπη – Παπαγεωργίου – Γαλάνη (90 Κακογιάννη ) Βαρσαμή ( 90 Βουρλιωτάκη).