Τρ. Αυγ 9th, 2022

Απόστολος Παπαφωτίου: Εγκρίθηκε η συντήρηση και βελτίωση οδού Στεφάνι- Άγιος Βασίλειος προϋπολογισμού 345.000 ευρώ (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ένα ιδιαίτερης σημασίας έργο για την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας ενεκρίθη κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου την Τετάρτη 8 Αυγούστου. Πρόκειται για την έγκριση της 6ης τροποποίησης κατανομής πιστώσεων

του ενταγμένου έργου στο ΠΔΕ «Συντήρηση και βελτίωση επαρχιακού και οδικού δικτύου Π.Ε. Κορινθίας», ήτοι για το έργο συντήρησης οδού Στεφάνι-Άγιος Βασίλειος με προϋπολογισμό και πίστωση 345.000 ευρώ.

Την ικανοποίησή του για την έγκριση του σημαντικού αυτού έργου για την περιοχή εξέφρασε και ο Δήμαρχος Κορίνθου Αλέκος Πνευματικός, ο οποίος αναγνώρισε τις προσπάθειες της Περιφερειακής Αρχής.

Τη δημοπράτηση ενός έργου που θα αναζωογονήσει την περιοχή του Λεωνιδίου υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης. Πρόκειται για το έργο «Αναβάθμιση δικτύου ύδρευσης Δ.Κ. Λεωνιδίου». Σε ότι αφορά το έργο της αναβάθμισης του δικτύου ύδρευσης του Λεωνιδίου ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης τόνισε ότι «επενδύουμε σε βασικές υποδομές σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη περιοχή, τόσο στο τουριστικό της προϊόν, όσο και στην αγροτική της οικονομία. Ικανοποιούμε παράλληλα ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας με την αποφασιστικότητα και την αποτελεσματικότητα της δουλειάς μας».