Σα. Δεκ 9th, 2023

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι περιφερειάρχες της ΝΔ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Κλείδωσαν για τη ΝΔ τέσσερα ακόμα πρόσωπα, τα οποία θα δώσουν τη μάχη των περιφερειών, μετά την ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη στήριξη των τεσσάρων εν ενεργεία περιφερειαρχών που είχαν εκλεγεί με τη στήριξη του κόμματος το 2014.

Έτσι, σύμφωνα με πηγές της ΝΔ κλείδωσαν οι εξής:

-Για την Περιφέρεια Αττικής, ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, ο οποίος θα βρει απέναντί του τη Ρένα Δούρου από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Γιάννη Σγουρό από το ΚΙΝΑΛ.

-Για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Φάνης Σπανός, ο οποίος θα είναι απέναντι στον Δημήτρη Αναγνωστάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ και την Κατερίνα Μπατζελή από το ΠΑΣΟΚ.

-Για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο δικηγόρος από το Αγρίνιο και περιφερειακός σύμβουλος Νεκτάριος Φαρμάκης, ο οποίος θα προσπαθήσει να κερδίσει τον στηριζόμενο από ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ, εν ενεργεία περιφερειάρχη, Απόστολο Κατσιφάρα.

-Για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος θα τεθεί απέναντι από τον εν ενεργεία περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και τον υποστηριζόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Δέδε.