Τρ. Μαρ 5th, 2024

Ο Billy Zane βρίσκεται στη Λακωνία – Δείτε φωτογραφίες

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο Billy Zane έχει καταγωγή από τον Νομό Λακωνίας και συγκεκριμένα από τον Δήμο Σμύνους.

Είναι Έλληνας τρίτης γενιάς, όπως ανέφερε μάλιστα στον Νομάρχη Λακωνία, κύριο Κωνσταντίνο Φούρκα, οι γονείς του τον έχουν μεγαλώσει με τα ελληνικά ήθη και έθιμα. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι μιλά και καταλαβαίνει ελληνικά αρκετά καλά. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Λακωνία θα επισκεφθεί τον Μυστρά αλλά και το άγαλμα του Λεωνίδα.

Ο Billy Zane έχει γεννηθεί στο Ιλλινόις, στο Σικάγο και είναι γιος του Ουίλιαμ και της Θάλειας Τζανετάκου που κατάγονται από τον Άγιο Νικόλαο Σμύνους. Έχει μία ακόμα αδελφή την Ελίζαμπεθ, η οποία είναι και αυτή ηθοποιός και τον συνόδευε στην επίσκεψή του.

Στόχος του κάποια στιγμή είναι να γυρίσει μία ταινία στην Ελλάδα με θέματα περιβαλλοντικά.Η σημαντικότερη συμμετοχή του Billy Zane ως ηθοποιός είναι στην θρυλική ταινία Τιτανικός.

Ο κ. Φούρκας υποδεχόμενος τον Billy Zane τον επαίνεσε ιδιαίτερα, γιατί ενώ ζει τη λάμψη του θεάματος δεν έχει ξεχάσει στιγμή τον τόπο καταγωγής των γονιών του και πάντοτε η Ελλάδα είναι μέσα του. Επαίνεσε δε και τους γονείς του που δεν έσβησαν την ελληνική φλόγα και δύναμη από την ψυχή του.

Πηγή: www.apela.gr