Τε. Δεκ 6th, 2023

Δείτε τα γκολ και την αναμέτρηση – Η Παναχαϊκή επικράτησε με 0-2 της Κορίνθου 06 και προκρίθηκε στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με δυο γκολ του Καρατσακάνοφ (2′, 58′) η Παναχαϊκή επικράτησε της Κορίνθου και προκρίθηκε στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εύκολα πήρε το «εισιτήριο» για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, που επικράτησε της Κορίνθου με 0-2.

Μόλις στο 2’ οι Πατρινοί πήραν το προβάδισμα με τον Καρατσακάνοφ, που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας μετά τη σέντρα του Αντωνακόπουλου και άνοιξε το σκορ, ενώ με τον ίδιο παίκτη, που είχε και δοκάρι στο 24’, στο 58’ διπλασίασε τα τέρματά της και διατήρησε τον έλεγχο ως το τέλος.

Οι συνθέσεις:

Κόρινθος 2006: Σκούρτης,  Βασιλάρης, Φίλης, Καμπιώτης, Τζανέτος, Τριμπόνιας, Τασόπουλος (46΄Αμπαδιωτάκης) Μαγκινάς, Κοτόφ, Μαυρέλης (63  Γκουζιώτης), Καπλατζής.  

Παναχαϊκή: Καπούταγλής, Σωτηράκος, Τσελεπίδης, Σταμόπουλος, Πολίμος, Πλέγας, Παπατόλιος (58΄ Σταυρόπουλος), Καρατσανάκοφ (69΄ Μωραίτης), Κυνηγόπουλος, Κολ (55΄ Ελευθεριάδης) και Αντωνακόπουλος.