Πε. Απρ 25th, 2024

ΔΙΑΝΟΜH ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΜΕΑ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 και ώρα 10.30 στο χώρο του Δημαρχείου Νεμέας θα πραγματοποιηθεί διανομή Τροφίμων – ειδών του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ/FEAD»,

το οποίο αφορά τους δικαιούχους του ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) οι οποίοι έχουν τροποποιήσει την αίτησή τους για παροχή ειδών ΤΕΒΑ.

Τα είδη τα οποία θα διανεμηθούν ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση της κάθε ωφελούμενης μονάδας είναι Νωπά Κρέατα (Μοσχάρι, χοιρινό) και Φρούτα-Λαχανικά (Μήλα, πορτοκάλια και λάχανα).

Οι ωφελούμενοι του Δήμου Νεμέας θα ενημερωθούν τηλεφωνικά. Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης του ΑΜΚΑ τους και την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους. Εάν για σοβαρούς λόγους δεν μπορεί να παραλάβει ο ωφελούμενος, μπορεί να παραλάβει μέλος της οικογένειας  με φωτοτυπία της ταυτότητας του ωφελούμενου και το ΑΜΚΑ του. Σε διαφορετική περίπτωση (άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο)  απαιτείται εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.