Σα. Δεκ 9th, 2023

Eυχαριστήρια επιστολή από τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο και μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Χρήστο Μπριστογιάννη

Κοινοποίηση ειδήσεων

Αγαπητοί συντοπίτες και συντοπίτισσες μου,

Τη περασμένη Κυριακή, δώσαμε μαζί μια μάχη για την αλλαγή στη Περιφέρεια Πελοποννήσου με το συνδυασμό μας «Αφετηρία Ζωής» του ιατρού Δημήτρη Κουτσούλη. Προσωπικά θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες μου ευχαριστίες για τη σπουδαία στήριξη που λάβαμε από εσάς τόσο σε παραταξιακό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Τονίζω τη λέξη “μαζί”, γιατί αυτή η εκλογική μάχη καθώς και τα αποτελέσματα αυτής ανήκουν σε όλους εμάς, σε ένα νομό που πίστεψε στο όραμα και τον στόχο που θέσαμε μπροστά μας.

Όχι μόνο ανεβάσαμε τα ποσοστά μας σε σχέση με αυτά του 2019 κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, αλλά παράλληλα καταφέραμε σε μόλις ένα μήνα να αγγίξουμε τη τρίτη θέση πάνω από το ΣΥΡΙΖΑ, στη Πελοπόννησο. Συνεπώς ήταν μία μεγάλη νίκη για τη δημοκρατική παράταξη και η είσοδος σε μια νέα εποχή για τη περιφέρεια.

Η στήριξή σας μας έδωσε την ενέργεια και την αφοσίωση που χρειαζόμασταν για να προχωρήσουμε. Το ανιδιοτελές και πολύτιμο δώρο της εμπιστοσύνης σας προσωπικά θα το τιμήσω στο έπακρο αρχής γενομένης από σήμερα, δουλεύοντας ακόμη πιο σκληρά για το καλό της περιφέρειας μας, και δη της Κορινθίας. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, ως μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και θα εργάζομαι ακούραστα προκειμένου να αναπτύξουμε την Πελοπόννησο και να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής όλων των κατοίκων της. Το ίδιο ευελπιστώ να πράξουν και όλοι οι συνυποψήφιοι μου, τους οποίους και εκτιμώ βαθύτατα, του συνδυασμού μας. Η ψήφος είναι ιερή. Πρώτα εμείς πρέπει να το αναδεικνύουμε αυτό…. στη πράξη….στο σήμερα…. και όχι κάθε 4 με 5 χρόνια.

Σας είμαι ευγνώμων και πάλι και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας για το κοινό μας όραμα. Αυτό της αλλαγής. Είμαι σίγουρος πως μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα. Μαζί, θα κάνουμε την Κορινθία καλύτερη για όλους.

Με εκτίμηση,

ΜΠΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΛΟΣ ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος«ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑ – ΖΩΗΣ»

ΥΓ: Εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία στους εκλεγμένους συμβούλους που έδωσαν τη μάχη του σταυρού καθαρά χωρίς αστερίσκους. Οι ιδέες τους να φέρουν το τόπο μας ένα βήμα πιο μπροστά. Αυτοί, ναι… μπορούν…