Πα. Μαρ 1st, 2024

Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις κλοπών στη Μεσσηνία

Κοινοποίηση ειδήσεων

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη ένα άτομο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, επτά (7) περιπτώσεις κλοπών, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη σήμερα (7.5.2018) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 37χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.  

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εξακριβώθηκε ότι η 37χρονη, κατά το χρονικό διάστημα από την 25.2.2018 έως και χθες (6.5.2018), στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, διέπραξε επτά (7) περιπτώσεις κλοπής σε βάρος ημεδαπών και αλλοδαπής, από όπου αφαίρεσε συνολικά χρήματα και διάφορα έγγραφα, μέρος  των οποίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ο οποίος την παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής της, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.