Σα. Μαρ 2nd, 2024

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε σπίτι στο Ξυλόκαστρο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Αποτέλεσμα εικόνας για Εξιχνιάστηκε ληστεία σε σπίτι

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, μία περίπτωση ληστείας σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής, που είχε γίνει την 7.7.2015, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Κορινθίας.

Για την υπόθεση αυτή κατηγορείται ένας (1) 20χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος βρίσκεται ήδη έγκλειστος στο κατάστημα κράτησης Ναυπλίου, για παρόμοια αδικήματα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, για ληστεία, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης προέκυψε ότι ο ανωτέρω, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, την 7.7.2015 και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Κορινθίας, εισήλθαν σε οικία ηλικιωμένη ημεδαπής και με τη χρήση σωματικής βίας και την απειλή όπλου, την ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, χρυσαφικά και κινητό τηλέφωνο, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, για  την ταυτοποίηση των συνεργών του και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.