Πε. Μάι 30th, 2024

Εκτροπή φορτηγού στην Κινέτα (φωτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Εκτροπή φορτηγού αυτοκινήτου (βυτίου γάλακτος) τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 25 Φεβρουαρίου στη Περιοχή ΜΑΡΟΥΓΚΑ ΚΙΝΕΤΑΣ. Συγκεκριμένα βυτιοφόρο που συλλέγει γάλα από τους κτηνοτρόφους της περιοχής βρέθηκε εκτός δρόμου όταν το οδόστρωμα υποχώρησε. Από το συμβάν προκλήθηκαν μικρές ευτυχώς υλικές ζημιές, ενώ ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του. 
 
Αιτία σύμφωνα με τα όσα μας ανέφεραν οι μάρτυρες είναι οι βροχές οι οποίες έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στο σημείο του οδοστρώματος (Νεροφάγωμα). 
 
Το Atnews επικοινώνησε με τη Δημοτική αρχή του δήμου Μεγαρέων, και στο σημείο βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος κύριος Φυλακτός, ο οποίος μας ανέφερε : «O συγκεκριμένος δρόμος (Οδός Χρυσανθέμων) είναι φαρδύς και άνετα μπορούν να τον διασχίσουν δυο μεγάλα αυτοκίνητα. Πιθανότατα ο οδηγός διέσχιζε το συγκεκριμένο δρόμο τις πρώτες πρωινές ώρες και κινούνταν σχεδόν οριακά στη δεξιά πλευρά οδοστρώματος.» Να πούμε πως παρόμοιο περιστατικό είχαμε στους Αγίους Θεοδώρους λίγους μήνες πριν, όταν φορτηγό του Δήμου ανετράπη για τους ίδιους ακριβώς λόγους.

 
Πηγή:atnews.gr