Πα. Ιούν 14th, 2024

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ κατά κυκλώματος ναρκωτικών- Προσαχθέντες δύο αστυνομικοί

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση κυκλώματος ναρκωτικών, στο οποίο εμπλέκονται και δύο αστυνομικοί.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 9 συλλήψεις, ατόμων Ελληνικής και Αλβανικής υπηκοότητας, αλλά και προσαγωγές.

Ο ένας από τους αστυνομικούς, υπηρετεί στην Ασφάλεια Αττικής, (μετατέθηκε προσφάτως στην υπηρεσία πεζών περιπολιών, αλλά δεν πραγματοποιήθηκε ακόμα η μετάθεση λόγω αναρρωτικής άδειας).

Ο δεύτερος αστυνομικός, ο οποίος κατάγεται από την Θεσσαλία και υπηρετεί στα Γρεβενά, απολογήθηκε κατά την διάρκεια της προανάκρισης και αφέθηκε ελεύθερος καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Αναζητείται ένας ακόμα Αλβανός, γνωστός στις αρχές, ο οποίος φέρεται και ως αρχηγός του κυκλώματος. Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, έχουν βρεθεί ποσότητες ναρκωτικών και όπλα, σε σπίτι στα βόρεια της Αττικής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σπείρα διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, κυρίως στην Αττική, αλλά και στα Τρίκαλα, όπου επίσης τα μέλη της δραστηριοποιούνταν και σε άλλες παράνομες ενέργειες.

Την επιχείρηση ξεκίνησε το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κατασχεθεί ήδη μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών. Μετά το πέρας της, η ΕΛ.ΑΣ. θα δώσει αναλυτική ενημέρωση.

ΠΗΓΗ:ΕΡΤ