Τε. Απρ 17th, 2024

H απάντηση του Τ. Λουζιώτη στον Παν. Πιτσάκη (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Πράγματι υπήρξε ένταση στη συνεδρίαση. Άνθρωποι οι οποίοι όλο το προηγούμενο διάστημα φρόντιζαν με τη συμπεριφορά τους να προκαλούν και δυστυχώς το ίδιο πράγμα έγινε και την τελευταία συνεδρίαση.

Οσο για τους ισχυρισμούς του κ. Πιτσάκη για τα πρακτικά να τοποθετηθώ και να ξαναπώ ότι  μπορεί να απευθυνθεί στο αρμόδιο γραφείο του Επιμελητηρίου και να τα πάρει. Δεν καταλαβαίνω αυτή τη συμπεριφορά, δεν αρνήθηκε κανείς να πάρει τα πρακτικά.

Σαν Πρόεδρος του Επιμελητηρίου καταδικάζω το ατυχές αυτό περιστατικό και προσθέτω ότι τέτοιες συμπεριφορές και προκλήσεις αμαυρώνουν το θεσμό του Επιμελητηρίου και δεν βοηθούν στην εύρυθμη  λειτουργία του.

Πρόθεση της Διοίκησης και εμού προσωπικά είναι το Επιμελητήριο να είναι χρήσιμο στα μέλη του, στις Κορινθιακές επιχειρήσεις. Οι καιροί είναι δύσκολοι και κινούμαστε μόνο σε αυτή την κατεύθυνση. Ως Πρόεδρος οφείλω να διαφυλάξω το θεσμό και τη λειτουργία του Επιμελητηρίου.

Τονίζω μοναδικό μέλημα της Διοίκησης είναι να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις. Το Επιμελητήριο δεν είναι μόνο για το δήμο Κορινθίων, ενδιαφέρεται για όλες τις επιχειρήσεις σε όλη την Κορινθία.