Πε. Φεβ 22nd, 2024

Ι. ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΓΙΑΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ιερά Αγρυπνία τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιοςχθες Δευτέρα, 8 Μαΐου 2018, στο Ι. Ησυχαστήριο Αγίου Γερασίμου Περαχώρας, επί τη εορτή της μνήμης του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου. 

Τον σεπτό Ποιμενάρχη μας πλαισίωσαν, οι Πανοσ. Αρχιμ.π. Αρκάδιος Ραζνύ,π. Αθανάσιος Πέζοςοι Αιδεσ. Πρωτ. π. Δημήτριος Φουρλεμάδης,π. Δημήτριος Παπαγεωργίου και οι Διάκονοι του.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιοςομιλών,αναφέρθηκε στην ζωή του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου, επεξηγώντας ότιστο τέταρτοΕυαγγέλιο και στις Επιστολές του Αγίου ενέχεται και περιγράφεται η μόνη και αληθινή Αγάπη,την οποία οι πιστοί μπορούν να την εφαρμόσουν και να την προσεγγίσουν εκφράζοντάς την στον συνάνθρωπο τους. Ολοκλήρωσε δετο Κήρυγμα του ευχόμενος στην εορτάζουσα τα ονομαστήριά τηςΚαθηγουμένη του Ι. Ησυχαστηρίου Ιωάννα Μοναχή, στηνυπ᾿αυτής Ι. Αδελφότητα και στους ευλαβείς προσκυνητές ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος να πρεσβεύει στον Κύριο της αγάπης για έτη πολλά, σωτήρια και ευλογημένα.