Κυ. Μαρ 3rd, 2024

Η «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΩΓΟΣΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ».

Κοινοποίηση ειδήσεων

Την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018, ο υπεύθυνος της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», Πανοσ. Αρχιμ. π. Αρκάδιος Ραζνύ, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μαςκ. Διονυσίου, παρέλαβε 92 πακέτα

με βασικά είδη τυποποιημένων τροφίμων και προσωπικής υγιεινής εκ μέρους της Εταιρίας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ», με την οποία η Ιερά Μητρόπολις Κορίνθου συνεργάζεται γιαΤρίτη (3) φορά, ώστε να βοηθηθούν για ένα 5μηνο, οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες υλικής στέρησης και βάσει προκαθορισμένων εισοδηματικών και κοινωνικών κριτηρίων.

Η «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ», είναι μια αστική, μη κερδοσκοπική, εταιρεία προσφοράς Ελληνικού εφοπλισμού, που υλοποιεί προγράμματα στήριξης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και έργα ανθρωπιστικού περιεχομένου και με την συνεργασία αυτή γίνεται αρωγός στο μεγάλο φιλανθρωπικό έργο του Γενικού  Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθο, μέσω της δομής της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων με τον τίτλο «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», από την οποία 900 οικογένειες, δηλαδή 1.200 άνθρωποι, περίπου,  κάθε μήνα παραλαμβάνουν τρόφιμα και είδη ρουχισμού.  

Από τους υπευθύνους της Θεοπροσφοράς, βάσει των κριτηρίων της συνεργασίας με την «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ», επιλέχθηκαν 39 οικογένειες με ανήλικα παιδιά, που κάθε μήνα έως και τον Ιούνιο του 2018, θα παραλαμβάνουν τα πακέτα βοηθείας.

Ευχαριστούμε την «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» για αυτήν την ιδιαίτερη συνεργασία και ευχόμαστε στα μέλη τηςνα έχουν την ευλογία του Θεού στην ζωή τους, ώστε να συνεχίζουν, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες ημέρες, να βοηθούν τους συνανθρώπους μας.