Δε. Φεβ 26th, 2024

Η θέση του Π. Τατούλη για το μειωμένο ρεύμα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με αφορμή την ψήφιση της τροπολογίας για το μειωμένο τιμολόγιο του ηλεκτρικού ρεύματος στο λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης και τα όσα ακολούθησαν με τα δελτία Τύπου διαφόρων θεσμικών εκπροσώπων της Αρκαδίας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης, τοποθετήθηκε-μέσω ανακοίνωσης-δήλωσης-για το θέμα, σχολιάζοντας τις…κινήσεις των βουλευτών.

Η παρέμβασή του έχει ως εξής:

«Οι κύριοι Βουλευτές είναι ξεκάθαρο ότι συνεχίζουν την ίδια τακτική. Με δηλώσεις τους εκ των υστέρων προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες για το ενδιαφέρον τους.

Το θέμα της έκπτωσης του τιμολογίου ρεύματος για τη Μεγαλόπολη και την Αρκαδία συνολικά ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης το έχει επανειλημμένα διαβουλευθεί με το Δήμαρχο Μεγαλόπολης και τους αρμόδιους Υπουργούς εδώ και μήνες.

Τελευταία το έθεσε εκ νέου, μαζί με το Δήμαρχο Μεγαλόπολης, στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σταθάκη κατά τη συνάντησή τους τον Οκτώβριο του 2017 για τη μετεγκατάσταση του Τριποτάμου και έλαβε τη διαβεβαίωση ότι θα συμπεριληφθεί η Μεγαλόπολη και ότι θα γίνει προσπάθεια να συμπεριληφθεί το σύνολο της Αρκαδίας.

Η διεκδίκηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για την Αρκαδία παραμένει ενεργή και για το λόγο αυτό υπάρχει διαρκής συνεργασία με τα Υπουργεία Οικονομίας και Οικονομικών και τη ΔΕΗ.

Οι κύριοι Βουλευτές οφείλουν να εκπληρώνουν την ευθύνη τους και να βρίσκονται στη Βουλή όταν απαιτείται και όχι εκ των υστέρων να επιδεικνύουν όψιμο και άνευ ουσίας ενδιαφέρον μέσα από δελτία τύπου».