Τρ. Μαρ 5th, 2024

ΗΤΤΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Την ήττα γνώρισαν τα κορίτσια του Άρη στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στην ομάδα του Πήγασου Θριασίου,όμως αυτό δεν τις απέτρεψε να πανηγυρίσουν την παραμονή για μία ακόμα χρονιά στο πρωτάθλημα της Β έθνικής  στόχο τον οποίο είχαν βάλει από την πρώτη στιγμή για την φετεινή χρονιά.

Γνωρίζοντας  τις δυσκολίες του ομίλου που κληρώθηκαν  ,γνωρίζοντας τις αδυναμίες τις δικές τους, βλέποντας τους σοβαρούς τραυματισμούς  να τις αποδεκατίζουν κατάφεραν να παραμείνουν στην κατηγορία και ευελπιστούν για μία καλύτερη χρονιά για το 2018-2019.
Ο αγώνας με τον Πήγασο   ήταν δυνατός παρότι ήταν βαθμολογικά αδιάφορος .
Ο Πήγασος προηγήθηκε στο 25  με την Βλάχου με κοντινό πλασέ. Στο 46 σέντρα σουτ της Βαρσαμή  τράνταξε  το οριζόντιο δοκάρι της Ψάλτη η οποία είπε όχι σε ένα τετ-α-τετ με την Βαρσαμή στο επόμενο λεπτό . Στο 49 σε μία αντεπίθεση η Κarriqi  έκανε το 0-2 για να έρθει το δοκάρι πάλι στο 80 και να πεί όχι στην ομάδα του Άρη   σε ένα κοντινό σουτ της Παπαγεωργίου . Στο 86 απεβλήθη  η Λίπο γιατί ανέτρεψε την Γαλάνη η οποία έμπαινε μόνη της στην περιοχή , και στο 88 η Κεσίδου με φάουλ έκανε το 0-3.
Οι διαιτητές από την Αργολίδα Κόλιας –Λέκκας και Νενεκούμης  πολύ  καλοί.
ΑΡΗΣ (Τσουμάνης ) Κορμπάκη –Πετροπούλου (75 Κακογιάννη)-Δήμα-Παπαντωνίου –Δαρσινού-Γλυκοφρύδη-Δερμεντζόγλου ( 59 Λουφάκη )-Λιάπη –Παπαγεωργίου-Γαλάνη –Βαρσαμή (80Βουρλιωτάκη ).
ΠΗΓΑΣΟΣ (Ρεντούμη ) Ψάλτη-Λίπο-Ζιώγα-Τσαφάρα-Γαβαλά –Kozmanllaris (46 Κarriqi)-Βλάχου-Καλλίστη-Μπαραμπούτη –Αποστολοπούλου-Κεσίδου.